Costardi-brødrene

Du kan finde vores kaffe i disse restauranter:

Ristorante Hotel Cinzia (Vercelli). 

Dette er en fortælling om passion, en historie som begynder i rismarkerne i Vercelli, hvor arbejderne brugte hele dage i vand til knæene og måtte kæmpe mod myg og slanger. Deres viljestyrke var ikke så forskellig fra den hos brødrene Christian og Manuel Costardi, født i 1978 og 1987. Deres menu er fyldt med råvarerne fra deres hjemegn og rummer ikke færre end 25 forskellige versioner af risotto, et symbol på det typiske italienske køkken, men dog ikke helt så udbredt som pasta.

 

Den ældste bror, Christian, udviste både karakter og vovemod, da han i en alder kun 21 år påtog sig rollen som souschef på Westin Europa & Regina Hotel i Venedig. Efter to år gav han dog efter for sin hjemve og vendte tilbage til Hotel Cinzia, som gennem fire generationer har været ejet af familien, og revolutionerede dets køkken. Og selvom det er sandt, at råvarerne gør en kæmpe forskel, så er det yderst vigtigt, at selv de fineste arborio-ris håndteres med kreativitet og udsøgt teknik.    

Der gik ikke lang tid, før deres evner tiltrak sig opmærksomhed, og i 2009 fik de en Michelin-stjerne og prisen for Årets nye talenter fra den kulinariske guide Espresso (Cavit-prisen).

I 2015 begyndte de at samarbejde med Lavazza og modtog prisen for Bedste espresso-kaffe i restaurantguiden L’Espresso. Samme år under Melbourne Food & Wine Festival kreerede de en række opskrifter med Kafa. En af disse, Risotto med creme af kaffe og parmesan, kom med i en video for hjemmesiden Great Italian Chefs.

Hotel da Cinzia

Brødrene Costardis menuer stræber konstant efter kvalitet og nye idéer til nyfortolkninger, og de er baseret på fire principper: følelse, land, passion, evolution. Ris er stjernen i deres retter og udgangspunkt ikke bare for deres hovedretter, men også for deres desserter, hvor de serveres i en sød variant. 

 

Ristorante — Hotel Cinzia

Adresse: Corso Magenta, 71, 13100 Vercelli VC

Telefon: 0161 253585

De andre kokke

Carlo Cracco
SE BIOGRAFI

Norbert Niederkofler
SE BIOGRAFI

Cerea-brødrene
SE BIOGRAFI

Igor Macchia og Giovanni Grasso
SE BIOGRAFI

Maurilio Garola
SE BIOGRAFI

Massimo Bottura
SE BIOGRAFI

Ferran Adrià
SE BIOGRAFI