Simone Zanoni

Du kan finde vores kaffe i disse restauranter:

Le George på Four Seasons Hotel George V (Paris).

Da den 18-årige Simone Zanoni forlod Gardasøen og familien i hjembyen Salò for at søge lykken i London og finde et job, forestillede han sig ikke, at han tyve år senere ville blive den eneste italienske kok i Frankrig med to Michelin-stjerner.

 

Det er naturligvis hans egen fortjeneste, men også takket været en vis Gordon Ramsay, som overlod ham køkkenet i sin restaurant på Trianon Palace i Versailles. Men lad os starte fra begyndelsen. Hurtigt efter sin ankomst til London, og efter at have deltaget i et kursus i Cordon Bleu, så Zanoni et stillingsopslag fra Ramsays restaurant Aubergine.

 

 

Simone_Zanoni_foto_01
Simone_Zanoni_foto_02


Fra 1997 til 2001 var han på Aubergine, først som Commis Chef og derefter Chef de Partie. Mellem 2001 og 2003 førte Ramsays tillid til hans evner til, at han blev Vice Chef Tournant for Gordon Ramsay Holdings, og han flyttede rundt mellem tre restauranter: Amarylis, Petrus og Claridge’s.

 

Efter at være vendt tilbage til Italien en kort periode, på restauranten Dal Pescatore i Canneto sull’Oglio, tog Zanoni endnu en gang tilbage til London. Denne gang for at overtage stillingen som chefkok på det trestjernede flagskib Restaurant Gordon Ramsay fra 2004 til 2007. Et år senere tilbød den skotske kok ham et nyt eventyr og gav ham positionen som køkkenchef på sin restaurant på det luksuriøse Hotel Waldorf Astoria ved Trianon Palace i Versailles, hvor Simone i 2009 vandt to stjerner på én gang.

Uventede sammensætninger omdannes til vindende kombinationer

LÆS MERE

Ud over denne oplevelse, som han stadig er midt i, kastede Zanoni sig i februar 2014 ud i endnu et eventyr med åbningen af Le Rafael, den første haute cuisine kosher-restaurant i Paris. Her var udfordringen - som allerede er blevet opfyldt - for den italienske kok at tilbyde en gastronomisk menu af højeste kvalitet, som overholdt den jødiske tros strenge diætkrav.

Restaurant Le George    

Le George tilbyder et let, moderne køkken i middelhavsstil, som er designet til at blive nydt i selskab med andre, da mange af retterne fås i halve portioner. Det er en livlig, gastronomisk oplevelse, som inviterer gæsterne på en rejse mellem Côte d’Azur og det nordlige Italien, med kokken Simone Zanoni som den fantasifulde guide.

De andre kokke

Denny Imbroisi
SE BIOGRAFI

Lionel Giraud
SE BIOGRAFI

Vivien Durand
SE BIOGRAFI

Cracco Carlo
SE BIOGRAFI

Beatriz Gonzalez
SE BIOGRAFI

Yannick Tranchant
SE BIOGRAFI

Massimo Bottura
SE BIOGRAFI

Ferran Adrià
SE BIOGRAFI