Salon du Chocolat

Lavazza og Eraclea på "Salon du Chocolat" 2017 

Lavazza og Eraclea, to symboler på produkter fremstillet i Italien, kaffe og varm chokolade af god kvalitet, er vendt tilbage til Salon du Chocolat i Milano i triumf. Salon du Chocolat er en unik mulighed for at samle maîtres chocolatiers og de bedste repræsentanter fra branchen til en begivenhed pakket med arrangementer, shows og kultur. Udstillingen blev afholdt første gang i Paris i 1994 med det formål at lade folk opleve chokolade i alle sine former. I dag omfatter begivenheden 30 byer på fire forskellige kontinenter og regnes for verdens vigtigste hyldest til “gudernes føde”. Siden 2016 er den blevet afholdt i Milano.

Masser af prøvesmagninger og højt humør 

Lavazza, begivenhedens hovedsponsor for tredje år i træk, præsenterede de udsøgte produkter, virksomheden havde designet eksklusivt til madlavning. ¡Tierra!-blanding, fra farme godkendt af Rainforest Alliance, stjal opmærksomheden. Denne serie af blandinger, der er kunstnerisk fremstillet af Lavazza, giver den perfekte smagssyntese fra deres oprindelsessteder. Sensory Bar var vært for en prøvesmagning af en særlig variant af vores Kafa, en 100% Arabica af ekstrem høj kvalitet og med et enkelt oprindelsessted kombineret med rom, aromatiske vine og gran cru-chokolade. Den berømte konditor og brandambassadør for Lavazza Loretta Fanella afholdte et show, hvor hun fremstillede en kage med mandler, bananer og Lavazzas Kafa-kaffe samt en mousse med chokolade, kaffe, kiks med smag af anis og Lavazzas ¡Tierra!-kaffe. Dennis Zoppi tilberedte sammen med sin nære ven Luca Andrè fra Vegan Academy forskellige cocktails baseret på Lavazzas ¡Tierra!- og Kafa-kaffe.