CO₂-neutrale kapsler*

¡Tierra! Selection

Aromatisk med noter af blomster, mandler og mælkechokolade.

*Lavazza bidrager til nul CO₂ påvirkning via kompensation for udledningen fra dette produkt. Læs mere på www.lavazza.dk/da/landing/professional-capsules-co2-offset

 • Kapsler
En perfekt balance mellem aroma og smag

En førsteklasses blanding af naturlig og vasket Arabica af høj kvalitet fra Mellem- og Sydamerika. En perfekt balance mellem noter af jasminblomst, mandler og mælkechokolade, medium fylde og en fin smag. Takket være et langt og “nænsomt” tromleristningssystem, der er ideelt til espresso, hvor kaffens aromaer fremhæves og bevares.

En unik blanding af naturlig og vasket Arabica
  bollo_tostatura_lenta
 • 100 % Arabica

  BLANDINGENS SAMMENSÆTNING

 • Udvalg fra Mellem- og Sydamerika

  KAFFENS OPRINDELSE

 • Mellemristet

  RISTNING

tierra-selection-banner-m
PROFIL
Aromatiske noter
Jasmin
Mandler
Mælkechokolade
Aromaområde Aromatisk/afbalanceret
LRDT_ESP_SELECT_1000_wheels-m
Hver enkelt kop har en bæredygtig historie

La Reserva de ¡Tierra! Selection indeholder kaffe fra Jinotega-departementet (Nicaragua), hvor Lavazza støtter mere end 25 lokalsamfund bestående af mindre kaffelandbrug med målrettet træning og teknisk assistance, fremmelse af bæredygtige landbrugsmetoder for at øge kaffekvaliteten og produktiviteten samt øge landmændenes og lokalsamfundenes velbefindende.

Bæredygtigt dyrket

La Reserva de ¡Tierra! Selection indeholder 100 % kaffe, der er bæredygtigt dyrket af landbrug certificeret af Rainforest Alliance.

Fortræffelighed med udligning af CO₂-udledninger

Vores kaffekapsler ville ikke være så fremragende, hvis ikke de tog hensyn til miljøet og deres CO₂-aftryk. Dette er årsagen til, at vores produkter fremstilles med udligning af CO₂-udledninger. Se det er virkelig fremragende.

LÆS MERE

Alle de gode grunde til at vælge La Reserva de ¡Tierra!

Bæredygtighed
Lavazza La Reserva de ¡Tierra! er resultatet af Lavazzas etiske forpligtelse til bæredygtighed i samarbejde med Rainforest Alliance – en NGO, som fremmer rettighederne og trivslen i arbejderens lokalsamfund og støtter landbrug, så de opfylder strenge sociale og miljømæssige standarder.
Omtanke
At vælge Lavazza La Reserva de ¡Tierra! betyder, at du kan garantere et produkt af den højeste kvalitet takket være den omhyggelige søgning efter de bedste kaffebønner og den nøjagtige tilberedning af bønnerne.
Håndværksmæssig dygtighed
La Reserva de ¡Tierra!-kaffe er blandet med omtanke og ristet ved en kombination af den traditionelle tromlemetode og luftkonvektion. Takket være vores “nænsomme” rister garanterer vi en langvarig smag og bevaring af aromaerne.
Udvalget af La Reserva de ¡Tierra!

Lavazza La Reserva de ¡Tierra!-blandingerne er tilgængelige til espresso, filter og Blue-kapsler for at tilfredsstille enhver smag når som helst på dagen, og i forskellige størrelser, til ægte kaffe-kendere.

SE UDVALGET