¡Tierra!
En kop socialt ansvar.
En serie af fine blends fra nøje udvalgte oprindelsesområder, som giver den perfekte smagssyntese takket være Lavazzas lange historie for sensorisk dygtighed.

MESTER I BLANDINGENS KUNST
I mere end 120 år har vi arbejdet med at skabe vores egne blends og gøre dem unikke for at skabe en perfekt kombination af fylde, aroma og smag, anerkendt verden over som Lavazzas signatur. Gennem gentagende prøvesmagning udvælger vores Blending Masters mere end 100 forskellige kilder hvert år og skaber unikke smagsvarianter til din kop med de mest ædle og raffinerede aromaer med henblik på at opnå det bedste resultat.

PROJEKTET
Lavazza ¡TIERRA! så dagens lys i 2002 som følge af et socialt ansvarlighedsprojekt, der handlede om at forbedre de sociale og miljømæssige forhold og produktionsteknikker i kaffeproducerende samfund. Det er udviklet i samarbejde med NGO Rainforest Alliance, og er resultatet af Lavazzas stærke forpligtelse overfor bæredygtighed, der baserer sig på tre grundlæggende principper – førsteklasses produkt, støtte og omsorg til små samfund og respekt for planeten.

BÆREDYGTIG KVALITET
Rainforest Alliance er en international NGO, som støtter bevarelse af biodiversitet og fremmer arbejdernes, deres familier og lokalsamfunds rettigheder og velbefindende.


Forædling og bæredygtighed
At vælge Lavazza ¡TIERRA! til dine lokationer betyder, at du kan garantere et produkt af den højeste kvalitet og med en uforlignelig smag takket være blendens oprindelse, tilberedningen af den, den omhyggelig søgning efter de bedste kaffebønner og den perfekt afbalancerede ristning af bønnen. Disse blends er tilgængelige til espresso- og filterkaffe for at tilfredsstille enhver smag når som helst på dagen og i forskellige størrelser til ægte kaffe-kendere.
Espresso
¡TIERRA! SELECTION

Intens og frugtagtig med en antydning af mælkechokolade

LÆS MERE
¡TIERRA! SELECTION
¡TIERRA! SELECTION
VIL DU VIDE MERE?