¡Tierra! Selection

Intens og frugtagtig med en antydning af mælkechokolade.

  • FØRSTEKLASSES BLEND
  • BØNNER
En perfekt balance mellem aroma og smag
Den nøje udvælgelse og kombinationen af de bedste oprindelseskilder skaber en unik blend, som kombinerer søde noter med delikate aromaer af friske blomster og frugter, ledsaget af en antydning af chokolade. Dette skaber en perfekt balance mellem aroma og smag. Ristning er nøje finindstillet til at fremhæve de aromatiske egenskaber af blenden, og kontrolforanstaltninger gennemføres for at garantere den samme enestående kvalitet 365 dage om året.
Fire gode grunde til at vælge ¡TIERRA!
Bæredygtighed
Lavazza ¡TIERRA! er resultatet af Lavazzas etiske forpligtelse overfor bæredygtighed i samarbejde med Rainforest Alliance, en NGO, som fremmer rettighederne og trivslen i arbejderens samfund, og certificerer landbrug, der skal opfylde strenge sociale og miljømæssige standarder.
Kvalitet
At vælge Lavazza ¡TIERRA! betyder, at du kan garantere et produkt af den højeste kvalitet takket være blendens oprindelse, tilberedningen af den, den omhyggelige søgning efter de bedste kaffebønner og den perfekt afbalancerede ristning af bønnen fra yderst til inderst.
Variation
Lavazza ¡TIERRA!-blends er tilgængelige til espresso- og filterkaffe for at tilfredsstille enhver smag når som helst på dagen og i forskellige størrelser til ægte kaffe-kendere.
Multi-etnicitet
Lavazza ¡Tierra!-projektet har arbejdet med flere mindre producent-samfund i Etiopien, Vietnam, Brasilien, Indien, Peru, Honduras og Colombia.
Unik 100 % Arabica
  • 100 % Arabica

    SAMMENSÆTNING

  • Settimo Torinese, Italien

    BEHANDLING

tierra-selection-banner-m
PROFIL OG RISTNING
Ristningen er fintunet til at fremhæve aromaer
Aromatiske noter
Frugt
Tørret frugt
Mælkechokolade
Ristning Mellemristet
Brasilien

Kaffen vokser i det øvre højlandsområde (900-1.300 m), hvor vintrene er tørre og kolde. Den er tørret i solen på de karakteristiske, lokale “terrasser”.

100 % fra bæredygtige landbrug

¡Tierra! Selection er en kaffe fra 100 % certificerede Rainforest Alliance-landbrug.