Synlighed

Når du vælger Lavazza, bliver det tydeligt.

Kaffekunsten kommer til udtryk i tusindvis af former

Oplevelsen af at drikke kaffe begynder med espressokoppen og kulminerer i selve ganen, men strækker sig ud til hele det miljø, der omgiver kunden. Den opmærksomhed på kvalitet og design, som er karakteristisk for Lavazza, kan benyttes af alle typer virksomheder, som vil fremhæve deres aktivitet og service.

Indretningstilbehør, professionel beklædning, tilbehør. Unikt sortiment, der giver en særlig charme til omgivelserne og skaber en raffineret atmosfære af kvalitet.

En hel verden for hver kaffe
Valg af Lavazzakaffe er mere end blot en præference for den smag, der tilbydes. Det omfatter hele verden omkring denne kaffe. En veldefineret stil, design og materialer til service ved disk, borde og indretningsstil.
Kafa: spontan fortræffelighed

En unik og førsteklasses kaffe, der vokser spontant og kommer fra verdens første kaffeplantager.

VIL DU VIDE MERE?
¡Tierra! Certificeret bæredygtighed

Et sortiment af blends, udvalgt til at give den perfekte forening af de fineste karakteristika fra deres oprindelseslande.

VIL DU VIDE MERE?
Alteco: når det naturlige er førsteklasses

En Arabica og Robusta-blend fra førsteklasses, økologiske kilder i højlandet i Mellemamerika.

VIL DU VIDE MERE?
Classic Special: speciel på grund af sin tradition

Lavazza “Specials” er intense og afbalancerede og det mest fuldkomne udtryk for den italienske espressotradition. Den visuelle præsentation og materialerne er en blanding af fornuft og lidenskab.

VIL DU VIDE MERE?