Business
FOOD SERVICE-LØSNINGER
@ARBEJDSLØSNINGER

Lavazza står til tjeneste for dig

Fra valg af kaffetype, hjælp med vores produkter og reparation af dem såvel som oplysninger om onlinekøb – vi står altid til tjeneste for dig.

Fra valg af kaffetype, hjælp med vores produkter og reparation af dem såvel som oplysninger om onlinekøb – vi står altid til tjeneste for dig.

Kontakt os

Der er opstået en netværksfejl, og kontaktformularen kan ikke indlæses

Ofte stillede spørgsmål

VIS ALLE VIS ALLE
Hvad gør Lavazza for bæredygtighed?

Bæredygtighedsstrategien for Lavazza Group er beskrevet i vores Manifest om bæredygtighed “Et mål med hver kop”, en erklæring, som er inspireret af det store ansvar, vi i firmaet altid har følt for de lokalsamfund, hvor vi opererer. Se også vores Balance for bæredygtighed, det vigtigste redskab vi bruger til at kommunikere de årlige resultater af vores indsats, når det gælder bæredygtighed.

Hvad er Lavazza Training Center & og hvordan fungerer det?

Få flere oplysninger via dette link! For øjeblikket er aktiviteterne omkring vores Training Center kun for professionelle, som bruger Lavazza-produkter på restauranter og barer. Hvis du allerede er Lavazza-kunde, kan du give os dine personlige oplysninger (firmanavn, dit for- og efternavn, by og land, telefonnummer, momsnummer) via linket med en B2B-kontaktformular. Så vil en repræsentant fra Lavazza  kontakte dig og give dig detaljerede oplysninger. Men vi planlægger at udvide adgangen til vores kurser, så almindelige kunder også kan få adgang til dem: følg os for at holde dig opdateret om vores aktiviteter!

Hvordan bliver man Lavazza-leverandør?

Find ud af, hvordan du bliver en af vores leverandører via dette link.

Hvad er Lavazza Foundation?

Giuseppe og Pericle Lavazza Foundation NPO, grundlagt i 2004, støtter og gennemfører økonomiske, sociale og miljømæssige projekter inden for bæredygtighed for at støtte lokalsamfund, som producerer kaffe, verden over. Det primære mål for Lavazza Foundation er at hjælpe kaffeproducenter med forbedre høsten og kvaliteten af deres produkter, gennem uddannelse i gode dyrkningsmetoder og ved at hjælpe udviklingen af deres innovative kompetencer. For at få flere oplysninger vil vi invitere dig til at gå ind på det relevante afsnit på Lavazzas hjemmeside.

HOVEDKONTOR

LUIGI LAVAZZA SPA
Via Bologna 32,
10152, Torino, IT