Training Center Training Center

Training Center

Det største netværk af kaffeskoler i verden.

Vores mission er at udbrede espresso- og kaffekultur til hele verden. Vores vision er at blive et referencepunkt for folk fra kaffebranchen.

Lavazza Training center har det største netværk inden for oplæring i forbindelse med kaffe: 7 afdelinger i Italien og 47 rundt om i verden, dedikeret til fagfolk og kaffeelskere.. 

KAFFESKOLE

Vores Lavazza Training Center er et ægte kaffeuniversitet: Vi arrangerer kurser for baristaer, catering-medarbejdere, salgsteams, distributører, nyligt ansat personale, journalister og opinionsdannere.

KAFFEOPLEVELSE


Fra botanik til Lavazza kaffe design over kunsten at tilberede ægte italiensk kaffe –  på vores Training center finder du meget mere at smage på, end du forventede: En ægte rejse, hvor du kan opleve denne vidunderlige verden, vejledt af vores eksperter.  

Vi tilbyder kurser til fagfolk om kaffebrygningsmetoder, fra det mest traditionelle til det mest innovative.

Fokus er selvfølgelig på tilberedning af ESPRESSO, den ultimative italienske kaffe. Dens grundlæggende egenskaber er en kraftig smag, kompleks aroma og kompakt fløde. Nydelsen af en espresso er en komplet oplevelse for alle dine sanser.

KAFFENS RØDDER: DER, HVOR KAFFEN KOMMER FRA

Vi ønskede at fejre dette unikke produkts historiske rødder. Coffee Roots er en rejse, der følger kaffens oprindelse, den magiske bønne, som fandt vej til den vestlige verden, og udforsker dens betydning i forskellige kulturer. 
 
Projektet, som også blev en bog skrevet af “gastro-nomade”-journalisten Vittorio Castellani (alias kokken Kumalè), undersøger tusinde måder, hvorpå kaffe er blevet tilpasset til smag og vaner af de mange forskellige mennesker, som drikker det hver dag. 
 
Selvom espresso kan betragtes som “det universelle sprog for kaffe, som er fælles for fem kontinenter, er det vigtigt at huske, at hvert land har sin egen “lokale dialekt”, der stadig eksisterer i dag: samfundets ritualer, ceremonier, vaner og måder at drikke kaffe på, som er forbundet med individuelle traditioner” (Kokken Kumalè).

COFFEE DESIGN

Så du får en ægte kreativ Lavazza-oplevelse. 

Lavazza kaffe design er maddesign anvendt på kaffe: Et emne der, indtil for et par år siden, ikke fandtes, og som Lavazza har omdannet til ægte kunst. 

Vi skaber innovative produkter, eksperimenterer med nye kombinationer af smagsvarianter og designværktøjer til tilberedning og servering af kaffe. Lavazzas innovation og erfaring er det grundlæggende udgangspunkt for disse fantastiske kreationer.

OpskrifterRedskaber


VORES VERDENSOMSPÆNDENDE NETVÆRK

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.