Business
FOOD SERVICE-LØSNINGER
@ARBEJDSLØSNINGER
alt alt

Bæredygtige kaffeblends

Sortimentet af professionelle blends indeholder kaffebønner fra områder og lokalsamfund, der er involverede i bæredygtige projekter.

ENGAGEMENTET BAG LAVAZZA FOUNDATION, SERVERET I HVER ENKELT KOP

La Reserva de ¡Tierra! er sortimentet af bæredygtige kvalitetsblends dedikeret til professionelle baristaer

Hvert blend i La Reserva de ¡Tierra! indeholder kaffebønner fra områder og lokalsamfund, der er involverede i projekter med social ansvarlighed, som promoveres og administreres af Lavazza Foundation

La Reserva de ¡Tierra!-kafferne er ensbetydende med fremragende kvalitet og bæredygtighed: Dyrket på landbrug, der er certificeret af Rainforest Alliance eller kontrollerede økologiske landbrug, nøje udvalgt og nænsomt ristet, så du får en unik, bæredygtig smagsoplevelse af kaffens oprindelse. 

Lavazza Foundation promoverer og financierer internationale bæredygtighedsprojekter i de lande, hvor kaffen dyrkes. 

¡Tierra! er navnet på de bæredygtige projekter, virksomheden startede i 2002. Disse projekter, som støtter tre små lokalsamfund af kaffebønder i Peru, Colombia og Honduras, er nu del af et større, bæredygtigt projekt administreret af Lavazza Foundation (direkte eller i samarbejde med leverandører, internationale organisationer og NGO’er) på tre kontinenter, i 17 lande og involverer 24 projekter samt over 97.000 modtagere

DEN FREMRAGENDE KVALITET FINDES I DETALJERNE

Lavazza har altid købt sin kaffe direkte fra producenter og lokale kaffekøbmænd på baggrund af specifikke udvælgelseskriterier, der er udviklet takket være vores kaffeeksperters tekniske support.

La Reserva de ¡Tierra!-bønnerne er nøje udvalgt og ristet ved en kombination af den traditionelle tromlemetode og luftkonvektion. Takket være vores “nænsomme” ristning garanterer vi en langvarig smag og bevaring af aromaer.     

UDVALGET AF LA RESERVA DE ¡TIERRA!

Lavazza La Reserva de ¡Tierra!-udvalget er et komplet tilbud i forhold til smagsprofil og udtrækningssystemer. Der fås aromatiske, afbalancerede og intense kaffeblends som espresso, filterkaffe og Blue-kapsler, så alle smagsmæssige præferencer og alle driftsmæssige behov kan blive tilfredsstillet for at give en unik kaffeoplevelse – hver gang. 

 

HÅNDTERING AF KLIMAFORANDRINGER I BRASILIEN

LAMBARI-BRASILIEN 
Lavazza Foundation uddanner i alt 1.000 husholdningsmedlemmer gennem mere end 35 landbrugsorganisationer i gode landbrugsmetoder (Good Agricultural Practices, GAP) med henblik på tilpasning til klimaforandringer og styrkelse af organisatorisk udvikling. 

 

GENOPRETNING AF KAFFEPLANTAGER I COLOMBIA

META-COLOMBIA 
Da FARC-konflikten sluttede, støttede Lavazza Foundation genfødslen af kaffeplantagerne gennem forbedringen af kvaliteten og produktiviteten og introducerede den bæredygtige landbrugsstandard Rainforest Alliance Sustainable Agricultural Standard. 

 

ØGER DEN BÆREDYGTIGE LEVESTANDARD FOR KAFFEBØNDER I NICARAGUA

JINOTEGA-NICARAGUA 
En treårig cyklus med uddannelse til forbedring af livet for 25 små lokalsamfund med kaffebønder gennem besøg med teknisk assistance, indsamling af digitale feltdata og uddannelse i bæredygtige landbrugsmetoder. 

 

DYRKNING AF MERE BÆREDYGTIG KAFFE I INDIEN

KARNATAKA-INDIEN 
Lavazza Foundation forbedrer kaffeproduktionens konkurrencedygtighed gennem direkte støtte til cirka 1.000 mindre kaffeproducenter og deres familier. Den lokale organisation for bønder modtog UTZ-certificeringen (nu en del af Rainforest Alliance) og blev støttet i at yde tjenester til medlemmer såvel som at støtte kvinders deltagelse. 

 

BÆREDYGTIG KAFFEDYRKNING I MEXICO

CHIAPAS-MEXICO 
Lavazza Foundation øger robustheden for 900 kaffeproducenter ved at uddanne dem i produktion og processer efter høsten, og hvordan man bygger 60 soldrevne tørrebygninger og ved at tilbyde ledelseskurser for kooperativer. 

Den hjælper også kaffeplantagen med at implementere nye jordstykker i renoveringen. 

 

LA RESERVA DE ¡TIERRA!-BLENDS ER CERTIFICERET AF RAINFOREST ALLIANCE

*Min. 30 % til 100 % certificeret kaffe

Rainforest Alliance-stemplet betyder, at landbrugerne følger flere bæredygtige landbrugsmetoder, der beskytter skovene, forbedrer deres udkomme, beskytter bøndernes menneskerettigheder og hjælper dem med at afbøde og tilpasse sig klimakrisen. 

 

LA RESERVA DE ¡TIERRA! COFFEE DEFENDERS

Fællesskabet af baristaer og kaffekendere med det formål at støtte bønder og sprede god kaffekultur på en bæredygtig måde. Se mere om vores daglige engagement i at fremstille bedre kaffe og bedre produkter, fra plantage til kop. 

 

UDDANNELSE FOR AT STØTTE KVALITETEN

Lavazza Training Center afholder daglige uddannelseskurser for professionelle, der giver en dybdegående forståelse for råmaterialer og omdannelsesprocesser, der skal fremme en kultur af kvalitetskaffe. 

Lavazza Training Center har også opnået officiel certificering som Premier Training Campus fra SCA (Specialty Coffee Association), verdens mest kendte forening til fremme af fremragende kvalitet og standard i kaffens verden. 

Lavazza er også den første kaffevirksomhed i Italien med et “K-bedømmer”-smagerum, hvilket vil sige et særligt rum, hvor kvalifikationen tildelt af SCA til smagere af grønne kaffebønner kan opnås. 

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.

Opdateringer og kampagner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for opdateringer og særlige kampagner.