
En kollektion af de fineste bæredygtige kaffeblends fra projekter støttet af Lavazza Foundation, så du får en smagfuld rejse rundt i verden.
La Reserva de ¡Tierra! Cuba er en fantastisk historie om en kaffeblend, som er god for både bønder, forbrugere og det lokale miljø. Denne økologiske blend stammer fra plantager i Santiago og Granma i Cuba, hvor Lavazza Foundation er involveret i følgende projekter: bevarelse af skove, forbedring af landbrugsmetoder, forbedring af kaffekvalitet, bemyndigelse af kvinder og unge, samt mere lighed og kortere forsyningskæde. Takket være blockchain-teknologi kan du spore kaffens rejse og vores indsats for bæredygtighed.
La Reserva de ¡Tierra! Cuba er en unik blanding, der vokser som en integreret del af skoven, i beskyttede naturreservater karakteriseret ved deres forbud mod at fælde høje træer. De polykulturteknikker, der anvendes i dette område, fremmer biodiversiteten, garanterer opretholdelsen af den strukturelle kompleksitet af dette territorium ud fra et miljømæssigt synspunkt, giver en stabil kilde til næring og indkomst for lokalbefolkningen og garanterer det ideelle skyggesystem for kaffeplanter.
Farm Partner
Ved at fremme god landbrugspraksis støtter Lavazza Foundation kaffebønder i at øge deres kaffeproduktion og bekæmpe klimaændringer. Desuden træner vi dem til at dyrke en mere homogen afgrøde af højere kvalitet og udvælge de bedste bær under plukkeprocessen, udført udelukkende i hånden. Takket være de sensorer, der er blevet installeret i kaffeplantagerne, kan landmænd overvåge miljødata, så de bedre kan styre deres plantager og identificere det bedste tidspunkt at høste.
Opdag mere om høsten igennem blockchain:
Opdag mere om receptionen på blockchain:
Opdag mere om miljødata på blockchain:
For at forbedre kvaliteten af kaffen og øge dens økonomiske appel har Lavazza Foundation og Lavazza R&D-eksperter tilbudt dedikerede træninger og har leveret den udvalgte gær, der anvendes i den kontrollerede gæringsproces, implementeret på en del af Robusta-høsten. Denne gæringsproces har til formål at øge smagens kompleksitet, låse op for eksotiske noter og gøre det endelige produkt sødere og elegant. Gæringsprocessen af La Reserva de ¡Tierra! Cuba følger en meget streng tilgang, som involverer konstant overvågning af tid og temperatur for at garantere den rette smagsudvikling.
Opdag mere om behandlingen i blockchain :
Valg og sortering af forskellige typer kaffe kan forbedre deres samlede værdi og kvalitet i kop. Denne aktivitet udføres ved hjælp af kaffesigter (til at adskille bønnestørrelser) og en sorteringsmaskine (for at fjerne større defekter). Lavazza Foundation har implementeret et endeligt manuel sorteringssystem, udført og styret af et helt kvindeligt hold på 95 kvinder. Takket være dette sidste trin er det nu muligt at sortere kaffen efter kvalitet og eliminere de defekter, der ikke kunne identificeres mekanisk.
Opdag mere om den valgte mængde i blockchain:
Lavazza Foundation arbejder sammen med cubanske institutioner for at forenkle kaffeforsyningskæden ved at nedskalere antallet af mellemmænd og sætte større fokus på de roller, der tilføjer reel værdi til produktet. Vi støtter også den fremtidige indførelse af en belønningsmekanisme baseret på kaffekvalitet, for at forbedre landmændenes velbefindende og kvaliteten af produktet. Vores mål er at skabe et deltagende socialt budget for kaffeproduktion, som tager hensyn til udviklingsparametre for menneskelige indeks.
Den grønne kaffes sørejse tager 3-4 uger, hvor temperatur og luftfugtighed konstant skal overvåges for at bevare produktet. På dette stadium er kaffe ret følsomt, og selv en lille forglemmelse kan medføre et dårligt resultat i koppen. Det er derfor, vi har installeret sensorer i forsendelsescontainere, der kan spore alle disse parametre og giver os mulighed for at garantere den bedste produktbevaring.
Oplev mere om kaffetransport i blockchain
Oplev mere om kaffetransport i blockchain
Siden 1895 har Lavazza skabt unikke blandinger ved perfekt at kombinere krop, aroma og smag. La Reserva de ¡Tierra! Cuba er en kombination af vasket Arabica med vasket og fermenteret Robusta, der booster eksotiske smage og noter i koppen.
Det endelige resultat er en velafrundet og afbalanceret espresso med en fløjlsblød krop og en delikat sødme, der hylder sin cubanske arv. Lavazzas Slow Gentle Roasting-metode anvender de passende risteteknikker, såsom skånsom tromleristning og lufttransporteret teknologi, for at forbedre smagsprofil af kaffens oprindelse.
Hver blanding er ristet med strenge indstillingsparametre og forskellige ristningsprofiler for at frigive de bedste aromaforbindelser.
Opdag mere om stegeprocessen i blockchain
En historie rig på detaljer og alt skal opdages
gennem de data, der indsamles af blockchain-teknologien.
Find the batch coffee number on your coffee pack or ask your barista