Business
FOOD SERVICE-LØSNINGER
@ARBEJDSLØSNINGER
alt alt
Lavazza Foundation-projektet i Cuba

Lavazza Foundation arbejder på at skabe et langsigtet partnerskab for at støtte udviklingen af cubansk kaffe, og samtidig styrke de lokales kompetencer og værne om miljøet. Ved at arbejde tæt sammen med 170 bønder i områderne Santiago og Granma forbedrer Lavazza Foundation kvaliteten af cubansk kaffe samtidig med at man sikrer en bæredygtig udvikling for disse kaffedyrkende lokalsamfund.
Se mere om vores engagement.

Skovbevarelse 
Bedre landbrugsmetoder
Forbedring af kaffens kvalitet
Bemyndigelse af kvinder og unge
Mere lighed og kortere forsyningskæde
National Reserve skov kaffe

La Reserva de ¡Tierra! Cuba er en unik blanding, der vokser som en integreret del af skoven, i beskyttede naturreservater karakteriseret ved deres forbud mod at fælde høje træer. De polykulturteknikker, der anvendes i dette område, fremmer biodiversiteten, garanterer opretholdelsen af ​​den strukturelle kompleksitet af dette territorium ud fra et miljømæssigt synspunkt, giver en stabil kilde til næring og indkomst for lokalbefolkningen og garanterer det ideelle skyggesystem for kaffeplanter.

Farm Partner

Forbedring af landbrugspraksis

Ved at fremme god landbrugspraksis støtter Lavazza Foundation kaffebønder i at øge deres kaffeproduktion og bekæmpe klimaændringer. Desuden træner vi dem til at dyrke en mere homogen afgrøde af højere kvalitet og udvælge de bedste bær under plukkeprocessen, udført udelukkende i hånden. Takket være de sensorer, der er blevet installeret i kaffeplantagerne, kan landmænd overvåge miljødata, så de bedre kan styre deres plantager og identificere det bedste tidspunkt at høste.

Dot
Udvalg

ARABICA

Høst start

01/08/2022

Høst slut

31/12/2022

Udbytte

942,15 Kg/ha

Antal bær høstet

1.298.896,26 Kg

Udvalg

ROBUSTA

Høst start

01/08/2022

Høst slut

31/01/2023

Udbytte

703,69 Kg/ha

Antal bær høstet

300.144,58 Kg

Forbedring af kaffekvalitet

For at forbedre kvaliteten af ​​kaffen og øge dens økonomiske appel har Lavazza Foundation og Lavazza R&D-eksperter tilbudt dedikerede træninger og har leveret den udvalgte gær, der anvendes i den kontrollerede gæringsproces, implementeret på en del af Robusta-høsten. Denne gæringsproces har til formål at øge smagens kompleksitet, låse op for eksotiske noter og gøre det endelige produkt sødere og elegant. Gæringsprocessen af ​​La Reserva de ¡Tierra! Cuba følger en meget streng tilgang, som involverer konstant overvågning af tid og temperatur for at garantere den rette smagsudvikling.

Dot
Udvalg/Proces

ARABICA WASHED

Udvalg/Proces

ROBUSTA WASHED

Udvalg/Proces

ROBUSTA FERMENTED

Fermenteringstid

72 hours

Den vigtige rolle kvinder spiller

Valg og sortering af forskellige typer kaffe kan forbedre deres samlede værdi og kvalitet i kop. Denne aktivitet udføres ved hjælp af kaffesigter (til at adskille bønnestørrelser) og en sorteringsmaskine (for at fjerne større defekter). Lavazza Foundation har implementeret et endeligt manuel sorteringssystem, udført og styret af et helt kvindeligt hold på 95 kvinder. Takket være dette sidste trin er det nu muligt at sortere kaffen efter kvalitet og eliminere de defekter, der ikke kunne identificeres mekanisk.

Dot
Udvalg/Proces

ARABICA WASHED

Mængde kaffe udvalgt af Lavazza

75.300,60 Kg

Udvalg/Proces

ROBUSTA WASHED

Mængde kaffe udvalgt af Lavazza

30.959,92 Kg

Udvalg/Proces

ROBUSTA FERMENTED

Mængde kaffe udvalgt af Lavazza

5.640,00 Kg

Aktiekæde og kort forsyningskæde

Lavazza Foundation arbejder sammen med cubanske institutioner for at forenkle kaffeforsyningskæden ved at nedskalere antallet af mellemmænd og sætte større fokus på de roller, der tilføjer reel værdi til produktet. Vi støtter også den fremtidige indførelse af en belønningsmekanisme baseret på kaffekvalitet, for at forbedre landmændenes velbefindende og kvaliteten af ​​produktet. Vores mål er at skabe et deltagende socialt budget for kaffeproduktion, som tager hensyn til udviklingsparametre for menneskelige indeks.

Dot

Bevarer kvaliteten fra Cuba til Italien

Den grønne kaffes sørejse tager 3-4 uger, hvor temperatur og luftfugtighed konstant skal overvåges for at bevare produktet. På dette stadium er kaffe ret følsomt, og selv en lille forglemmelse kan medføre et dårligt resultat i koppen. Det er derfor, vi har installeret sensorer i forsendelsescontainere, der kan spore alle disse parametre og giver os mulighed for at garantere den bedste produktbevaring.

Dot
Skibsnavn

NEOKASTRO

Afgang

13/07/2023

Ankomst

16/08/2023

Varighed

35 days

Gennemsnitlig luft temperature

31.64° Celsius

Gennemsnitlig fugtighed

70.55 %

Skibsnavn

ALEXIS

Afgang

19/09/2023

Ankomst

24/10/2023

Varighed

36 days

Gennemsnitlig luft temperature

29.82° Celsius

Gennemsnitlig fugtighed

70.96 %

Kunsten at riste

Siden 1895 har Lavazza skabt unikke blandinger ved perfekt at kombinere krop, aroma og smag. La Reserva de ¡Tierra! Cuba er en kombination af vasket Arabica med vasket og fermenteret Robusta, der booster eksotiske smage og noter i koppen.

Det endelige resultat er en velafrundet og afbalanceret espresso med en fløjlsblød krop og en delikat sødme, der hylder sin cubanske arv.​ Lavazzas Slow Gentle Roasting-metode anvender de passende risteteknikker, såsom skånsom tromleristning og lufttransporteret teknologi, for at forbedre smagsprofil af kaffens oprindelse.

Hver blanding er ristet med strenge indstillingsparametre og forskellige ristningsprofiler for at frigive de bedste aromaforbindelser.

Dot
Ristningstype

DRUM ROAST

Fabrik

IT - Casa 1895

Ristningsdato

21/06/2024

Kaffe ristet

4.517,10 Kg

Oplev historien om din kaffes bæredygtighed

En historie rig på detaljer og alt skal opdages

gennem de data, der indsamles af blockchain-teknologien. 

Format af partinummer er ikke korrekt Batch number does not exist
Takket være blockchain-teknologien kan du spore kafferejsen og vores bæredygtighedsforpligtelse.

Find the batch coffee number on your coffee pack or ask your barista

La Reserva de ¡Tierra! range
A story of sustainability behind every cup.
Hver kop har en historie om bæredygtighed

Hver blend i La Reserva de ¡Tierra! stammer fra lokalsamfund og territorier med kaffebønder, der er involverede i projekter med social ansvarlighed, som fremmes og administreres af Lavazza Foundation.

LÆS VORES HISTORIER OM KAFFE

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.