alt alt

MILANO FLAGSHIP STORE

Milano, Piazza San Fedele 2

KREATIVITET, INNOVATION OG KVALITET PÅ ÉT STED

Et pilgrimsmål for alle kaffeelskere siden 2017. En rejse for alle dine sanser, fra tradition til innovation, hvor der bliver vist klassisk, italiensk espresso på en overraskende måde: Lavazza kaffedesign, kaffe tilberedt på særlige måder samt specialkaffe og traditionel kaffe serveres her hver dag, blot få skridt fra Duomo og Galleria Vittorio Emanuele.


BUTIKKEN

Varme og indbydende toner, ledsaget af refleksioner af guld, bronze, tin og sølv, der fremhæver detaljerne og toner af blåt. Designet og indretningen er skabt på en måde, så oplevelsen i butikken bliver en rejse ind i det vidunderlige og bliver endnu mere medrivende.

Det indvendige rum afspejler det udvendige: En kombination af historie og modernitet, italiensk fortræffelighed og sans for det internationale. Cafeteriet bliver vakt til live for de besøgende med en ekstraordinær, teatralsk effekt.

En central disk inddeler de fire zoner, der er i forlængelse af hinanden. Stil og farve giver genklang af råmaterialerne og fuldendes med en imponerende lysekrone, der understreger magien ved kaffe.


HVOR KAFFE MØDER GASTRONOMI

Kaffe er vores passion: Den fås i forskellige udgaver gennem Lavazza kaffedesign og forskellige måder at tilberede den på. 

Raffinerede opskrifter fuldender oplevelsen sammen med overraskende brand tilbehør, som er dedikeret til kaffeelskere.

alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt

KAFFE-ATELIER

Inde i Lavazzas Flagship Store i Milano kan kunderne smage og købe Lavazza-serien: 1895 specialkaffe. Dette sortiment kombinerer bønner af høj kvalitet fra uafhængige plantager med den seneste teknologi inden for behandling af kaffe. 

Alle udvalgte produkter er eksklusive kaffeblends af kvalitetskaffe fra lande i hele verden.

I dette område tilbydes også et par udvalgte Lavazza kaffedesigns, såsom den berømte Carmencita-kaffekande.

HER KAN DU FINDE OS

Milano Flagship Store

 

Adresse: Milano, Piazza San Fedele 2

Metro: Duomo

E-mail: flagship.milano@lavazza.com

Telefonnummer: +39 342 841 1682

 ARBEJD MED OS

Vores teams energi, entusiasme og beslutsomhed er nøglen til vores succes.

BLIV PARTNER

Vi garanterer altid et produkt af høj kvalitet.