Aurora ændrer sig
Nuvola er det valgte navn for det renoveringsprojekt, Lavazza støtter i samarbejde med byen Torino, i området med den tidligere Enel Central i Aurora-distriktet, som altid har været et sted for industriel aktivitet, håndværk og beboelse.
Lavazza virksomhedsledelsescenter
Et enkelt sted til sine kontorer: Med opførelsen af det nye virksomhedsledelsescenter har Lavazza samlet 600 personer, oprindeligt i fire forskellige byer, på ét sted.
FÅ MERE AT VIDE
De historiske bygninger
Nuvola forbedrer den industrielle arv i byen Torino. Den nuværende placering af Lavazza Virksomhedsledelsescenter var tidligere hjemsted for højtprofilerede italienske selskaber, herunder Società Elettrica Alta Italia, Sip og Enel. Lavazza arbejdede sammen med byen om at istandsætte og omklassificere de bygninger, der har elementer af historisk-arkitektonisk interesse.
IAAD - Institute of Applied Art and Design
Omklassificeringen var både materiel og kulturel: Det nye IAAD-hovedkvarter har 2.600 m2 tilgængelig til uddannelsesaktiviteter, udstillinger og konferencer.
FÅ MERE AT VIDE
La Centrale - Lavazzas eventområde
Events, koncerter, midlertidige udstillinger: Det tidligere kraftværk Enel blev til et fleksibelt miljø med plads til op til 1.000 personer.
FÅ MERE AT VIDE
Have-piazzaen
En grøn oase midt i hjertet af Nuvola: Springvand, træer, bænke, store grønne områder og en ny fodgængerforbindelse mellem Via Ancona og Via Bologna.
FÅ MERE AT VIDE
Det arkæologiske center
Et historisk sted: 1.600 m2 til at bevare og forbedre resterne af en tidlig kristen basilika og en begravelsesplads afsløret under udgravningerne til konstruktionen af kontorbygningen.
FÅ MERE AT VIDE