Business
FOOD SERVICE-LØSNINGER
@ARBEJDSLØSNINGER
alt alt

VIGTIGHEDEN AF KAFFE I DENNE TID

Hjemmearbejde har fået os til at genopdage de små glæder i livet, især omkring kaffe.

5 minutter

Coronapandemien har medført, at vi alle var nødt til hurtigt at vænne os til at arbejde hjemmefra og på afstand af hinanden. Den har sat skub i processen med digitalisering og fået os til at arbejde smartere samt totalt ændret vores kaffepauser. 

I denne tumultariske periode har ritualet med kaffepausen fuldstændig ændret sig. Det er stadig en vigtig del af de fleste menneskers ritual i hverdagen, men det er også blevet en slags gave, en måde at forkæle os selv på efter en lang dag med hjemmearbejde. Kaffepausen er blevet en af de fritidsaktiviteter, vi ser mest frem til.

Hjemmearbejde har fået os til at finde nye og kreative måder at dele øjeblikke i hverdagen via skærmen. Fordi vi ikke længere kan mødes på caféer og barer og drikke en kop kaffe, så er det at drikke en kop kaffe sammen virtuelt med vores kolleger blevet et ritual, som vi deler digitalt.

HVORDAN PANDEMIEN HAR PÅVIRKET DEN MÅDE, VI LEVER VORES DAGLIGDAG PÅ

Hjemmearbejde har virkelig ændret vores dagligdag, også i forhold til kaffe. Det gælder især for italienerne.

Før i tiden drak mange hurtigt en kop kaffe på vej fra et sted til et andet, og ofte stående. Nu er ritualet med at lave dagens første kop kaffe et vigtigt øjeblik sammen med andre. Før pandemien havde vi travlt det meste af dagen, men med hjemmearbejde har vi genopdaget vaner, som har været glemt i en periode, for eksempel at bruge tid om morgenen på virkelig at nyde en god kop kaffe. 

HVORDAN HJEMMEARBEJDE HAR ÆNDRET VORES VANER

Hjemmearbejde har gjort plads til at prøve nye ting, og vi har igen fået smag for at lave kaffe derhjemme. Tiden derhjemme, før arbejdet starter, bruges nu på at lave kaffe, som kan måle sig med den, man får på de bedste caféer.

Nu da vi har haft mere tid, er der masser af kaffe at prøve.

Vi drikker forskellig slags kaffe (små, store, varm eller kold macchiato, koffeinfri, bitter, i en stor kop, i et glas, koldt eller med fløde) på hvilket som helst tidspunkt af dagen, og så tit vi vil.

DER ER OPSTÅET NYE VANER

Hjemmearbejde har også medført en anden trend: at indrette et dejligt kaffehjørne derhjemme.

Nu er der meget fokus på at indrette et godt sted derhjemme, hvor man kan sætte sig med en kaffe. Det kan omfatte en kaffebrygger eller kaffemaskine, kopper i alle størrelser, underkopper, beholdere til kapsler og kaffepulver, sukker, snacks og småkager, samt ikke mindst kaffe af høj kvalitet.

Uanset om du skal have dagens første kop, eller tager en tiltrængt kaffepause om eftermiddagen, så har det nye normale medført mange måder at nyde en dejlig kaffepause i fred og ro på.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.

Opdateringer og kampagner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for opdateringer og særlige kampagner.