Business
FOOD SERVICE-LØSNINGER
@ARBEJDSLØSNINGER
Alt Alt

EN KOP KAFFE MED ANDRE ER NETWORKING

De fleste steder i verden er en kop kaffe mere end blot en drik. Den er et redskab til networking.

For de fleste mennesker er en kop kaffe en afslappende og vigtig del af hverdagen, uanset hvor i verden man er. Kaffe er et grundelement i mange ritualer og traditioner rundt om i verden. Den skaber en mulighed for at tage en pause fra vores travle dag.

Et lille og meget tiltrængt øjeblik med selvforkælelse.

En tår kaffe kan give lidt magi i løbet af din dag, uanset om det er den kop kaffe, som får dig ud af sengen om morgenen, den espresso som giver dig energi efter frokosten, eller den der dejlige kaffepause, du har set frem til længe.

KAFFE ER GOD TIL EN GOD SAMTALE

Hvor ofte har du ikke hørt sætningen: “Lad os tale om det over en kop kaffe”?

Kaffe er en af de ældste drikke forbundet med social aktivitet – det at mødes og nyde en kop kaffe sammen.

Hver lille tår kaffe er en pause på en travl dag, en god måde at lade op på og skabe kontakt. Kaffe giver partnere, familie, venner og kolleger en perfekt mulighed for at lære hinanden lidt bedre at kende og/eller mødes og snakke på en afslappet måde.

KAFFE SKABER EN FØLELSE AF FÆLLESSKAB

Kaffe er en af de mest populære drikke i verden i dag, fordi den bringer mennesker sammen.

I dag er caféer og kaffebarer nogle af de mest populære mødesteder. Perfekte steder at mødes på en afslappet måde med venner og kolleger – mød hinanden og snak over en kop kaffe. På arbejdspladser er det den bedste måde at dele tanker, diskutere idéer og networke med kolleger og kunder på.

KAFFE ER EN FÆLLES FORBINDELSE

Selvom kaffetraditioner kan være forskellige fra person til person, er det at drikke kaffe en social aktivitet, som alle kan være en del af.

 

Kaffe kan være den bedste start på dagen, men er også fantastisk til at skabe kontakt med. Det gælder også forbindelser i forretningsverdenen. Det at drikke en kop kaffe kan være en måde at bringe mennesker fra forskellige baggrunde sammen på, og få dem til at dele en oplevelse, som alle kan nyde. Det skaber et lille frirum på en travl dag, hvor folk kan tage en pause, reflektere og vigtigst af alt, lade tankerne flyve.

I dag handler en kaffepause ikke kun om at være sammen med andre, den er også et godt redskab til at skabe netværk.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.

Opdateringer og kampagner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for opdateringer og særlige kampagner.