Kompatible Kapsler

Kvaliteten af Lavazza-kaffe i kapsler kompatibel med Nespresso® Original*-maskiner til hjemmebrug.

- Produkter
FILTER
FILTRÉR EFTER Alle kategorier
INTENSITET
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • NULSTIL
  ANVEND FILTRE
  LÆS MERE
  Vigoroso
  ESPRESSO
  INTENSITET 12
  Vigoroso

  Af brasiliansk Arabica og vasket Robusta, der er ristet ved høje temperaturer kommer der en blend med meget karakter og naturlig styrke, hvilket giver en intens og cremet kaffe med en lang eftersmag af karamel. Kaffekapsler, der er kompatible med Nespresso®-kaffemaskiner til hjemmebrug*

  LÆS MERE
  10
  LÆS MERE
  Decaffeinato Ricco
  ESPRESSO
  INTENSITET 6
  Decaffeinato Ricco

  Den kraftige brasilianske Arabica og den søde sydøstasiatiske Robusta skaber en fløjlsagtig blend med en sød og rig smag, takket være den naturlige metode til at fjerne koffeinen, som bevarer bønnernes aroma. Kaffekapsler, der er kompatible med Nespresso®-kaffemaskiner til hjemmebrug*

  LÆS MERE
  10
  LÆS MERE
  Colombia
  ESPRESSO
  INTENSITET 6
  Colombia
  Denne kraftige Arabica-kaffe med en raffineret og afbalanceret smag og behagelige frugtagtige noter er dyrket højt oppe i Andesbjergene, i et område præget af vulkansk højland og dybe skove. Kapsler kompatible med Nespresso® Original*-maskiner til hjemmebrug.
  LÆS MERE
  10
  LÆS MERE
  Ristretto
  ESPRESSO
  INTENSITET 11
  Ristretto
  Arabica-kafferne fra Mellem- og Sydamerika kombineret med et strejf af Robusta fra Sydøstasien gør denne blend rund og kraftig. Den særlige mørke ristning med kort bryggetid, typisk for den italienske Ristretto-tradition, fremhæver dens balance og smagsnuancer, som kun udtrækker de bedste noter under brygningsprocessen. Kapsler kompatible med Nespresso® Original*-maskiner til hjemmebrug.
  LÆS MERE
  10
  LÆS MERE
  Armonico
  ESPRESSO
  INTENSITET 8
  Armonico
  Den fløjlsbløde krop fra de brasilianske kaffer, samt sødmen fra de central- og sydamerikanske kaffer, er kombineret til dette premium blend af 100% Arabica kaffe, som har en rund og fyldig smag. Den mørke ristning fremhæver eftersmagen af karamel og ristede hasselnødder. Kapsler kompatible med Nespresso® Original*-maskiner til hjemmebrug.
  LÆS MERE
  10
  LÆS MERE
  Deciso
  ESPRESSO
  INTENSITET 10
  Deciso
  Den delikate aroma fra de central-amerikanske kaffer, dybden og kroppen fra de brasilianske kaffer, samt kakao- og trænoterne fra den sydøstasiatiske kaffer, er nøje sammensat til dette premium blend af 100% Arabica kaffe, med intens og fløjlsblød smag. Den mørke ristning forstærker den fremtrædende og rige eftersmag af mørk chokolade. Kapsler kompatible med Nespresso® Original*-maskiner til hjemmebrug.
  LÆS MERE
  10
  LÆS MERE
  Leggero
  LUNGO
  INTENSITET 4
  Leggero
  Sødmen fra de brasilianske kaffer samt de delikate og aromatiske noter fra de afrikanske kaffebønner er kombineret til dette premium blend af 100% Arabica kaffe. Den nænsomme ristning forstærker den aromatiske smag, som har delikate noter af blommer og blomsterflora. Kapsler kompatible med Nespresso® Original*-maskiner til hjemmebrug.
  LÆS MERE
  10
  LÆS MERE
  Avvolgente
  LUNGO
  INTENSITET 5
  Avvolgente
  Kvalitetsbønnerne fra de central- og sydamerikanske kaffer kombineret med den aromatiske smag fra de afrikanske Arabica-bønner, giver dette premium blend en rund og krydret smag. Den mørke ristning kombineret med sydøstasiatiske kaffebønner, giver en aromatisk balance, som udfolder sig med diskrete noter af kokos og krydderier. Kapsler kompatible med Nespresso® Original*-maskiner til hjemmebrug.
  LÆS MERE
  10