Lavazza Group Lavazza Group

Lavazza Group

OPDAG MERE

LAVAZZA GROUP

Vi vækker en bedre verden hver morgen

Respekt for mennesker og miljøet. Dette er det fulde udtryk for vores verdensomspændende kaffefamilies forpligtelse til at gøre vores verden til et bedre sted hver dag. 

Vi tilbyder produkter af uovertruffen kvalitet, opnået gennem en model, der er baseret på innovation, passion og ekspertise.  

VORES MISSION

Vi er dedikerede til at garantere den bedst mulige oplevelse af kaffe i alle sine udgaver. På den måde kan vi altid tilbyde et øjebliks glæde med det perfekte produkt når som helst på dagen.

Vi ønsker at tilbyde dig den bedste kaffe. Det gør vi ved at være meget omhyggelige vedrørende alle forsyningskædens aspekter takket være et konstant fokus på innovation, forskning og bæredygtighed.

Vores koncerns mål er at skabe værdi for vores aktionærer, samarbejdspartnere, forbrugere og de lokalsamfund, hvori vi opererer, ved at kombinere konkurrencedygtighed med social og miljømæssig ansvarlighed. Dette betyder, at vi altid sikrer at produkterne er af den højeste kvalitet, samtidig med at vi opretholder uafhængighed og etiske standarder. 

VORES TILGANG

Vi har gjort innovation til nøgleordet i vores iværksætteraktiviteter og grundpillen i fortsat at tilbyde den bedst mulige kaffe i alle udgaver. Fra den intuition, der markerede virksomhedens første succes – kaffeblend – til udviklingen af innovative emballager; fra den første espresso drukket i det Ydre rum til industrielle patenter har Lavazza altid revolutioneret kaffekulturen med mod, energi og pålidelighed, moderniseret traditioner for at forudse markedets og forbrugernes behov.

Denne tilgang gennemsyrer alle koncernens brands og skaber en fælles kultur baseret på ansvarlig innovation, passion, integritet og ekspertise, der fungerer som vejledning i at tilbyde uovertruffen kvalitetskaffe.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.