Lavazza Èspression
Lavazza kaffe og stil i verden.


Italiensk fortræffelighed i verden – barerne byder på et sted at slappe af alene eller i fællesskab og nyde en specialitetskaffe. Den varme, moderne atmosfære er det perfekte sted at nyde det bedste fra kaffe i alle dets former: fra klassiske specialiteter, såsom espresso og cappuccino, til de mere unikke varianter.

Produkter
Lavazza-klassikere
Den bedste form for det uundværlige. Udvalget af gode kaffebar-klassikere, som espresso og cappuccino, er nu udvidet med kaffer, der har lidt ekstra, såsom krydret marokkansk.
Lækkerier & chokolade
En fristelse, der er umulig at modstå. Ikke alene kaffe, men også fløde, hasselnød og chokolade for at opfylde ønsket om sødme, selv for de mest kræsne.
Frisk
Hvor sødme og friskhed mødes. Frugt, grøntsager og yoghurt er basen for smoothies og cocktails, der er designet til at give en sund, frisk og opkvikkende pause.
Cool
For dem, som ønsker rejsetips om forfriskninger med kaffesmag af den kølige slags. Mælk, fløde, is, chokolade: masser af blandinger, som smager fantastisk koldt, og som vil køle dig ned, når temperaturen stiger.