Alt Alt

Lavazza for Eataly

Få en autentisk italiensk smagsoplevelse

Kaffe er ikke til at komme uden om, når det gælder ægte, autentiske italienske smagsoplevelser. Den har været og er stadig en meget vigtig del af italiensk kultur. 

 

Lavazza blev startet i en lille købmandsbutik midt i det gamle Torino, og det har været Italiens yndlingskaffe siden 1895. Gennem generationer har Luigi Lavazza og hans familie raffineret kunsten og videnskaben bag dette håndværk. Derfor er Lavazza i dag symbolet på italiensk espresso over hele verden.

 

Det er her Eataly kommer ind i billedet.

 

Eatalys mission er at tilbyde alle at opleve det bedste af den italienske madkultur på den mest autentiske og bæredygtige måde, samtidig med at økonomiske, sociale, miljømæssige og kulturelle forhold respekteres i de lande, vi opererer i.

 

Takket være Lavazza kan Eataly tilbyde kunderne en autentisk, italiensk kaffeoplevelse med bønner af højeste kvalitet fra bæredygtige landbrug.

LAVAZZA FOR EATALY

For at citere et kendt italiensk udtryk: “En god dag starter med en god morgen”.

 

Kaffe er både en cappuccino om morgenen og en espresso efter aftensmaden, men findes der en bedre måde at starte dagen på end med en perfekt italiensk kaffe?  

 

Med dette i tankerne skabte vores Lavazza Training Center adskillige originale opskrifter til folk, som besøger Eataly for at få en kop Lavazza-kaffe og en sansemættet rejse rundt i Italien. Disse særlige opskrifter, kendt som regionale kaffer, blev skabt særligt til Eataly og er inspireret af nogle af de mest autentiske, italienske traditioner og vaner, som stadig findes i de forskellige regioner.

BAVAREISA TORINESE

Den oprindelige “bavareisa”-drik er en specialitet fra Torino, som stammer fra 1700-tallet. Den er en blanding af kaffe, chokolade og cremet mælk, sødet med sirup. 

Vores engagement går ud på at gøre det bedste, vi kan, for at anvende bæredygtige ressourcer, sikre gode arbejdsvilkår for kaffedyrkerne og, naturligvis, reducere CO2-udledningerne i vores forsyningskæde. Lad os gøre det sammen!

CAFFÈ PADOVANO

Denne kaffe med fløde med myntesmag og stænk af kakao har været en populær drik blandt intellektuelle, politikere, akademikere og studerende siden 1800-tallet.

CAFFÈ ALLA SALENTINA

Denne kaffe, der blev opfundet i 1950’erne på en lille bar i Lecce, består af is, mandelmælk og espresso, hvor al smagen bevares. En drik, som nydes bedst kold.

CAFFÈ NAPOLETANO

Drikken stammer fra middelalderen, fra den skønne by Napoli, og er en klassisk kaffe med hasselnødder.

CAFFÈ CALABRESE

Denne drik stammer fra Calabrien i Syditalien, hvor der er tradition for at dyrke lakrids, og den er baseret på kaffe, brandy og lakrids. 

EATALY RUNDT OM I VERDEN

Nyd den kendte smag af Lavazza-kaffe i forskellige Eataly-butikker rundt om i verden i storbyer som Milano, New York, Boston, Chicago, Los Angeles, Las Vegas, Dallas og Silicon Valley – San Josè, for blot at nævne nogle få. 

Ud over at være et marked med mange skønne produkter og restauranter så foregår der ofte også kurser og events i Eataly. Disse events handler om ultimative italienske madoplevelser. Det kan være alt fra kurser i at lave pasta til vinsmagning, og de er for både madkendere og -entusiaster.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.