Friskristet
Tradition, som alle kan se
Kaffe ristet på stedet for at nyde aromaer fra fjerne lande, nøjagtigt som Luigi Lavazza gjorde i hans første supermarked. For at give dig mulighed for at værdsætte aromaen og konsistensen i butikken og så tage al smagen med hjem.

Alle udvalg er eksklusive, dyrebare, af høj kvalitet og kommer fra lande i hele verden. De leveres rå til butikken og behandles med en særlig rister.
Blend
Etiopien – Guatemala – el Salvador – denne blanding kombinerer det bedste fra deres dyrebare oprindelse: Den blomsteragtige duft i etiopisk og guatemalansk kaffe og chokoladerne fra el Salvador. Det er en sart kaffe med skøn syrlighed, som kirsebær og melon, og en sød eftersmag.
Kenya
Gikanda-Kangocho; Kangocho betyder “et vinklet sted” og det er her på vinkelterrasserne på en bakke i Kenya, at denne kaffe dyrkes. Smagen er delikat med blomstrede noter på grund af bærrene, som er vasket, kødet fjernet, gæret, derefter tørret, hvilket giver kaffen dens sødme.
El Salvador
Las Nubes: Denne kaffe kommer fra en af de bedste farme i El Salvador, beliggende i nærheden af San Ana-vulkanen, hvis lava befrugter jorden. Den er rig og balanceret i sin smag, med en skøn syrlighed og toner af mælkechokolade.
Guatemala
El Morito: En gruppe mindre producenter i et lokalområde i nærheden af Jalapa producerer denne blanding, som de behandler i overensstemmelse med en naturlig metode. Kaffen har en livlig syrlighed, der gør den frisk, med noter af bær og frugt og en delikat fylde.
Brasilien
Fazenda Progresso: La Fazenda Progresso har kun dyrket kaffe siden 2006. Den høstes med håndkraft, og når kødet er fjernet fra kirsebærrene, tørres de på gulvbrædder. Kaffen er fyldig, livlig og afbalanceret, med en antydning af chokolade og jordnøddesmør.