Slow food
Magien ved transformation.
Fra sifon til Chemex til koldbrygget; fra overhældning til aeropress, for ikke at glemme den almindelige mokkakande: Espresso er afgjort det traditionelle udtryk for kaffe, og vi vil fortælle dig, hvorfor den ikke er den eneste.
Mokkakande
Mokkakande
Det ubestridte italienske ikon

Makkokanden er en tryk-kaffemaskine designet af Alfonso Bialetti i 1933. I 1979 lancerede Lavazza Carmencita, inspireret af den samme karakter fra reklamekampagner i tresserne og skabt af designeren Marco Zanuso. Mokka-kaffemaskine leverer kaffe til koppen med en livlig smag, medium fylde og intens aroma.

Sifon – Vacuum
Sifon – Vacuum
Kaffe, som også øjnene forelsker sig i

Oprindelsen af denne imponerende kaffemaskine kan spores til et sted mellem det 19. århundredes Tyskland og USA i det tidlige 20. århundrede. Den var oprindeligt af glas og meget langsom – kaffen startede fra en kontrolleret infusion efterfulgt af filtrering i de to kamre i sifonen. Det er en tilberedning, der skal værdsættes i en ekstrem ren og blød kaffe.

Chemex
Chemex
Kaffemaskinen, som erobrede MoMA

Det er en filterkaffemaskine, der er designet af tyskeren Peter Schlumbohm i 1941. Dens sofistikerede og minimalistiske design, tydeligt inspireret af kemiske glas, blev udstillet på MoMA i New York. Det gør dig i stand til at tilberede en manuel filterkaffe i tilstrækkelige mængder til at give flere kopper. Teknik og produkt giver liv til en elegant kop med stor aromatisk kompleksitet.

Overhældning – V 60
Overhældning – V 60
Kaffe, filterpapir og geometri

Dette er et “pr. kop” filterkaffesystem opfundet i Tyskland af Melitta Bentz i 1908. Et specielt papirfilter lægges på den koniske og perforerede kop. Begge har en konisk form med en vinkel på 60°, deraf navnet. Dette gør det muligt for brugere hurtigt at klargøre en kop filterkaffe for at nyde duften af friskbrygget kaffe.

Stempelkande
Stempelkande
Det perfekte valg til en rigt smagende kaffe

Denne stempelkaffemaskine blev opfundet i Frankrig i det 19. århundrede. Stempelkanden laver kaffe ved at udbløde det i varmt vand og derefter anvende stemplets filter til at udskille bundfaldet fra kaffen. Den producerede kaffe er aromatisk og rund.

Koldbryg
Koldbryg
Hemmeligheden bag en kvalitets koldkaffe

Koldekstraheret kaffe stammer fra Indonesien. Hollandske forhandlere bragte det til Europa fra Japan, og det er blevet et kultprodukt i løbet af de sidste 10 år. Det udvindes igennem langsom brygning, og tilbyder blød og aromatisk kaffe uden sure eller bitre noter.