2012
Rapporten om bæredygtighed leverede konkrete resultater. Baseret på dette grundlag fortsætter Lavazza med at reducere den miljømæssige påvirkning på alle niveauer i produktionsprocessen.
2012
Innovation

Evaluering
For nogle år siden påbegyndte virksomheden en retning mod at evaluere miljøeffekten for nogle af de vigtigste produkter. En metodisk tilgang blev brugt – Livscyklusanalysen – for at undersøge alt fra råmaterialer, behandlingsmetoder i kaffens oprindelsesland og i produktionsanlæg i Italien, emballering, kaffemaskiner, transport af råmaterialer og færdige produkter, til bortskaffelsen af det brugte produkt.

Produkt

Rapporten om bæredygtighed blev udarbejdet første gang i 2012. Virksomheden anerkendte de resultater, en satsning på bæredygtighed havde opnået, og forpligtede sig til at fortsætte i den retning.

Kommunikation

Lavazza ¡Tierra! projektet strækker sig også til Brasilien, Indien, Peru og Tanzania, som involverer et stigende antal landmænd og samfund. En historie fortalt gennem de stemningsfulde billeder af Steve McCurrys fotografiske projekt, hvert billede uden filter og fuld af betydning.

Fortsæt rejsen
2015