CO₂-neutrale kapsler*

¡Tierra! Alteco Bio-Organic ​

Afbalanceret med fløjlsblød krop og vedvarende smag. Noter af honning, tørret frugt og chokolade.

*Lavazza bidrager til nul CO₂ påvirkning via kompensation for udledningen fra dette produkt. Læs mere på www.lavazza.dk/da/landing/professional-capsules-co2-offset

 • Kapsler
Det professionelle øko-udvalg

Alteco betyder “højde” på Esperanto, et sprog, der er skabt til at bringe mennesker sammen. Også La Reserva de ¡Tierra!  Alteco bringer folk sammen og er værdsat for sin smag, etik og respekt for miljøet, takket være dens 100 % økologiske produktion.

La Reserva de ¡Tierra!  Alteco er en førsteklasses blanding af Arabica og Robusta af høj kvalitet fra uforurenede bjergplantager i Mellem- og Sydamerika samt Afrika, hvor der dyrkes økologisk og med respekt for principperne om miljømæssig bæredygtighed, i overensstemmelse med standarderne fra Rainforest Alliance. En perfekt balance mellem noter af honning, tørret frugt og en finish af chokolade – kraftig og med en intens smag. Takket være en fokuseret ristningsmetode bliver kaffens aromaer bevaret og fremhævet.

ØKOLOGISK
Vi dyrker planter i harmoni med naturen, respekterer miljømæssig bæredygtighed og udvikling af lokalsamfund.

GARANTERET KVALITET
Vi bibeholder La Reserva de ¡Tierra! Altecos kvalitet ved at undgå kontakt med ikke-økologiske, opdyrkede bønner.

SPORBARHED
La Reserva de ¡Tierra! Alteco pakkes, opbevares og forsendes i overensstemmelse med standarderne for økologiske blandinger.

En overlegen Arabica-Robusta-blanding med udsøgt øko-oprindelse
  bollo_tostatura_lenta
 • 60 % Arabica og 40 % Robusta

  BLANDINGENS SAMMENSÆTNING

 • Mellem- og Sydamerika samt Afrika

  OPRINDELSER

 • Mellemristet

  RISTNING

alteco-banner-m
PROFIL
Aromatiske noter
Tørret frugt
Honning
Chokolade
Aromaområde Afbalanceret
LRDT_ESP_ALT_BIO_1000_wheels-m
Hver enkelt kop har en bæredygtig historie

La Reserva de ¡Tierra! Alteco indeholder, blandet dens oprindelse, kaffe fra Chiapas-regionen (Mexico), hvor Lavazza Foundation støtter mere end 900 landmænd med uddannelse i bæredygtige landbrugsmetoder for at forbedre kaffekvaliteten og gennem fornyelse af plantagerne, med forbedrede frøplantevarianter, at øge kaffeproduktiviteten og robustheden mod klimaforandringer. 

100 % fra økologisk landbrug

La Reserva de ¡Tierra! Alteco kommer fra landbrug, der er Rainforest Alliance Certified, hvor kaffen dyrkes bæredygtigt og økologisk landbrug også praktiseres. Find ud af mere på ra.org.

Fortræffelighed med udligning af CO₂-udledninger

Vores kaffekapsler ville ikke være så fremragende, hvis ikke de tog hensyn til miljøet og deres CO₂-aftryk. Dette er årsagen til, at vores produkter fremstilles med udligning af CO₂-udledninger. Se det er virkelig fremragende.

LÆS MERE

Alle de gode grunde til at vælge La Reserva de ¡Tierra!

Bæredygtighed
Lavazza La Reserva de ¡Tierra! er resultatet af Lavazzas etiske forpligtelse til bæredygtighed i samarbejde med Rainforest Alliance – en NGO, som fremmer rettighederne og trivslen i arbejderens lokalsamfund og certificerer landbrug, så de opfylder strenge sociale og miljømæssige standarder.
Omtanke
At vælge Lavazza La Reserva de ¡Tierra! betyder, at du kan garantere et produkt af den højeste kvalitet takket være den omhyggelige søgning efter de bedste kaffebønner og den nøjagtige tilberedning af bønnerne.
Håndværksmæssig dygtighed
La Reserva de ¡Tierra!-kaffe er blandet med omtanke og ristet ved en kombination af den traditionelle tromlemetode og luftkonvektion. Takket være vores “nænsomme” rister garanterer vi en langvarig smag og bevaring af aromaerne.
Udvalget af La Reserva de ¡Tierra!

Lavazza La Reserva de ¡Tierra!-blandingerne er tilgængelige til espresso, filter og Blue-kapsler for at tilfredsstille enhver smag når som helst på dagen, og i forskellige størrelser, til ægte kaffe-kendere.

SE UDVALGET