¡Tierra! Alteco Bio-Organic Formalet

En intens filterkaffe med noter af ristet korn, hasselnødder og kiks.

  • Formalet
Det professionelle øko-udvalg

Alteco betyder “højde” på Esperanto, et sprog, der er skabt til at bringe mennesker sammen. Også La Reserva de ¡Tierra!  Alteco bringer folk sammen og er værdsat for sin smag, etik og respekt for miljøet, takket være dens 100 % økologiske produktion.

La Reserva de ¡Tierra!  Alteco er en 100 % Arabica førsteklasses filterkaffeblanding af kvalitetskaffe fra uforurenede bjergplantager i Mellemamerika og Afrika, hvor der dyrkes økologisk og med respekt for principperne om miljømæssig bæredygtighed, i overensstemmelse med standarderne fra Rainforest Alliance. En perfekt balance mellem noter af ristet korn, hasselnødder og kiks – kraftig og med en intens smag. Koppens bredspektrede sanseoplevelse opnås ved hjælp af en fokuseret filterristningsteknik.

ØKOLOGISK
Vi dyrker planter i harmoni med naturen, respekterer miljømæssig bæredygtighed og udvikling af lokalsamfund.

GARANTERET KVALITET
Vi bibeholder La Reserva de ¡Tierra! Altecos kvalitet ved at undgå kontakt med ikke-økologiske, opdyrkede bønner.

SPORBARHED
La Reserva de ¡Tierra! Alteco pakkes, opbevares og forsendes i overensstemmelse med standarderne for økologiske blandinger.

En overlegen Arabica-blanding med udsøgt øko-oprindelse
  • 100 % Arabica

    BLANDINGENS SAMMENSÆTNING

  • Mellemamerika og Afrika

    OPRINDELSER

  • Til filterbrygning

    RISTNING

alteco-banner-m
PROFIL
Aromatiske noter
Ristet korn
Hasselnødder
Kiks
Aromaområde Kraftig
LRDT_FILTRO_ALTECO_BIOUTZ_2268_wheels-m
Hver enkelt kop har en bæredygtig historie

La Reserva de ¡Tierra! Alteco indeholder, blandet dens oprindelse, kaffe fra Chiapas-regionen (Mexico), hvor Lavazza Foundation støtter mere end 900 landmænd med uddannelse i bæredygtige landbrugsmetoder for at forbedre kaffekvaliteten og gennem fornyelse af plantagerne, med forbedrede frøplantevarianter, at øge kaffeproduktiviteten og robustheden mod klimaforandringer. 

100 % fra økologisk landbrug

La Reserva de ¡Tierra! Alteco kommer fra landbrug, der er Rainforest Alliance Certified, hvor kaffen dyrkes bæredygtigt og økologisk landbrug også praktiseres. Find ud af mere på ra.org.

Alle de gode grunde til at vælge La Reserva de ¡Tierra!

Bæredygtighed
Lavazza La Reserva de ¡Tierra! er resultatet af Lavazzas etiske forpligtelse til bæredygtighed i samarbejde med Rainforest Alliance – en NGO, som fremmer rettighederne og trivslen i arbejderens lokalsamfund og certificerer landbrug, så de opfylder strenge sociale og miljømæssige standarder.
Omtanke
At vælge Lavazza La Reserva de ¡Tierra! betyder, at du kan garantere et produkt af den højeste kvalitet takket være den omhyggelige søgning efter de bedste kaffebønner og den nøjagtige tilberedning af bønnerne.
Håndværksmæssig dygtighed
La Reserva de ¡Tierra!-kaffe er blandet med omtanke og ristet ved en kombination af den traditionelle tromlemetode og luftkonvektion. Takket være vores “nænsomme” rister garanterer vi en langvarig smag og bevaring af aromaerne.
Udvalget af La Reserva de ¡Tierra!

Lavazza La Reserva de ¡Tierra!-blandingerne er tilgængelige til espresso, filter og Blue-kapsler for at tilfredsstille enhver smag når som helst på dagen, og i forskellige størrelser, til ægte kaffe-kendere.

SE UDVALGET