¡Tierra! Colombia Formalet

Meget aromatisk blanding med noter af grapefrugter, røde frugter og honning.

  • Formalet
En overlegen blanding med en raffineret smag

En fin filterblanding bestående af vaskede Arabica-bønner af høj kvalitet til at illustrere Lavazzas fortolkning af kaffer fra Colombia. En perfekt balance mellem noter af grapefrugt, røde frugter og honning, medium fylde, fin syre og en sød smag. Koppens bredspektrede sanseoplevelse opnås ved hjælp af en fokuseret filterristningsteknik.

En unik blanding af vasket Arabica fra Colombia
  • 100 % Arabica

    BLANDINGENS SAMMENSÆTNING

  • Meta, Antioquia og Huila

    KAFFENS OPRINDELSE

  • Til filterbrygning

    RISTNING

tierra-intenso-filtro-banner-M
PROFIL
Aromatiske noter
Grapefrugter
Røde frugter
Honning
Aromaområde Meget aromatisk
LRDT_FILTRO_COL_2268_wheels-m
Hver enkelt kop har en bæredygtig historie

La Reserva de ¡Tierra! Colombia indeholder kaffe fra Meta-regionen, hvor den væbnede konflikt længe satte kaffedyrkningen på pause. Lavazza Foundation støtter mere end 100 landbrugsfamilier i deres arbejde med at genskabe plantagerne, forbedre kaffekvaliteten og produktivitet samt skabe bæredygtige arbejdsbetingelser.

Bæredygtigt dyrket

La Reserva de ¡Tierra! Colombia indeholder 30 % kaffe, der er bæredygtigt dyrket af Rainforest Alliance Certified landbrug.

Alle de gode grunde til at vælge La Reserva de ¡Tierra!

Bæredygtighed
Lavazza La Reserva de ¡Tierra! er resultatet af Lavazzas etiske forpligtelse til bæredygtighed i samarbejde med Rainforest Alliance – en NGO, som fremmer rettighederne og trivslen i arbejderens lokalsamfund og støtter landbrug, så de opfylder strenge sociale og miljømæssige standarder.
Omtanke
At vælge Lavazza La Reserva de ¡Tierra! betyder, at du kan garantere et produkt af den højeste kvalitet takket være den omhyggelige søgning efter de bedste kaffebønner og den nøjagtige tilberedning af bønnerne.
Håndværksmæssig dygtighed
La Reserva de ¡Tierra!-kaffe er blandet med omtanke og ristet ved en kombination af den traditionelle tromlemetode og luftkonvektion. Takket være vores “nænsomme” rister garanterer vi en langvarig smag og bevaring af aromaerne.
Udvalget af La Reserva de ¡Tierra!

Lavazza La Reserva de ¡Tierra!-blandingerne er tilgængelige til espresso, filter og Blue-kapsler for at tilfredsstille enhver smag når som helst på dagen, og i forskellige størrelser, til ægte kaffe-kendere.

SE UDVALGET