CO₂-neutrale kapsler*

¡Tierra! Colombia

Meget aromatisk blanding med noter af tropiske frugter, limeskal og jasmin.

*Lavazza bidrager til nul CO₂ påvirkning via kompensation for udledningen fra dette produkt. Læs mere på www.lavazza.dk/da/landing/professional-capsules-co2-offset

 • Kapsler
En overlegen blanding med en raffineret smag

Den aromatiske harmoni og bløde smag forstærkes af den typiske sødme, med en raffineret syrlighed og stor fylde. Strejf af tropiske frugter kombineret med duften af limeskal og jasminblomster, med en sød eftersmag af likør. Ristningen er lang, fin og “nænsom”, takket være den traditionelle tromlemetode, som bevarer aromaerne og garanterer en vedvarende smag.

En unik blanding af vasket Arabica fra Colombia
  bollo_tostatura_lenta
 • 100 % Arabica

  BLANDINGENS SAMMENSÆTNING

 • Meta, Antioquia og Huila

  KAFFENS OPRINDELSE

 • Mellemristet

  RISTNING

tierra-brasile-100-banner-m
PROFIL
Aromatiske noter
Tropiske frugter
Limeskal
Jasmin
Aromaområde Meget aromatisk
LRDT_ESP_COL_1000_wheels-m
Hver enkelt kop har en bæredygtig historie

La Reserva de ¡Tierra! Colombia indeholder kaffe fra Meta-regionen, hvor den væbnede konflikt længe satte kaffedyrkningen på pause. Lavazza Foundation støtter mere end 100 landbrugsfamilier i deres arbejde med at genskabe plantagerne, forbedre kaffekvaliteten og produktivitet samt skabe bæredygtige arbejdsbetingelser.

Bæredygtigt dyrket

La Reserva de ¡Tierra! Colombia indeholder 30 % kaffe, der er bæredygtigt dyrket af Rainforest Alliance Certified landbrug.

Fortræffelighed med udligning af CO₂-udledninger

Vores kaffekapsler ville ikke være så fremragende, hvis ikke de tog hensyn til miljøet og deres CO₂-aftryk. Dette er årsagen til, at vores produkter fremstilles med udligning af CO₂-udledninger. Se det er virkelig fremragende.

LÆS MERE

Alle de gode grunde til at vælge La Reserva de ¡Tierra!

Bæredygtighed
Lavazza La Reserva de ¡Tierra! er resultatet af Lavazzas etiske forpligtelse til bæredygtighed i samarbejde med Rainforest Alliance – en NGO, som fremmer rettighederne og trivslen i arbejderens lokalsamfund og støtter landbrug, så de opfylder strenge sociale og miljømæssige standarder.
Omtanke
At vælge Lavazza La Reserva de ¡Tierra! betyder, at du kan garantere et produkt af den højeste kvalitet takket være den omhyggelige søgning efter de bedste kaffebønner og den nøjagtige tilberedning af bønnerne.
Håndværksmæssig dygtighed
La Reserva de ¡Tierra!-kaffe er blandet med omtanke og ristet ved en kombination af den traditionelle tromlemetode og luftkonvektion. Takket være vores “nænsomme” rister garanterer vi en langvarig smag og bevaring af aromaerne.
Udvalget af La Reserva de ¡Tierra!

Lavazza La Reserva de ¡Tierra!-blandingerne er tilgængelige til espresso, filter og Blue-kapsler for at tilfredsstille enhver smag når som helst på dagen, og i forskellige størrelser, til ægte kaffe-kendere.

SE UDVALGET