¡Tierra! India

Afbalanceret med noter af kakao, krydderier og lakrids.

 • Espressobønner
Et harmonisk møde mellem to udvalgte kaffer

En unik blanding af førsteklasses og raffinerede indiske kaffer, der er dyrket og forarbejdet i Indien. Et møde mellem vasket Arabica, vasket single-estate Robusta og den indiske specialkaffe Monsooned Malabar kendt for sine søde og runde kendetegn.  En overdådig, cremet espresso med en kraftig og fløjlsblød fylde med noter af kakao og krydderier, et strejf af lakrids og en vinøs eftersmag.
Langsom, fin og “nænsom” ristning, takket være det traditionelle tromlesystem, som bevarer aromaerne og garanterer en langvarig smag. 

En unik blanding af indiske kaffetyper, vasket Arabica, den indiske specialkaffe Monsooned Malabar og vasket Robusta
  bollo_tostatura_lenta
 • 80 % Arabica – 20 % Robusta

  BLANDINGENS SAMMENSÆTNING

 • Plantation A, Monsooned Malabar AA, Parchment AB

  KAFFETYPER

 • Mellemristet

  RISTNING

India_01-m
PROFIL
Aromatiske noter
Kakao
Krydderier
Lakrids
Aromaområde Afbalanceret
LRDT_ESP_INDIA_1000_wheels-m

Ansvarlig emballage

La Reserva de ¡Tierra! India-emballagen er designet til at fremme genbrug og er lavet af homogent plastik (PP/PE)    

Hver enkelt kop har en bæredygtig historie

La Reserva de ¡Tierra! India indeholder kaffe fra Karnataka State, hvor Lavazza Foundation støtter over 1.000 kaffedyrkende husmandsfamilier med at fremme adgangen til markedet, støtte kvinders deltagelse i kooperativer og tilskynde til brugen af bæredygtige landbrugsteknikker for at forbedre kaffekvaliteten.

Bæredygtigt dyrket

La Reserva de ¡Tierra! India indeholder 100 % kaffe, der er bæredygtigt dyrket af landbrug certificeret af Rainforest Alliance.

Alle de gode grunde til at vælge La Reserva de ¡Tierra!

Bæredygtighed
Lavazza La Reserva de ¡Tierra! er resultatet af Lavazzas etiske forpligtelse til bæredygtighed i samarbejde med Rainforest Alliance – en NGO, som fremmer rettighederne og trivslen i arbejderens lokalsamfund og støtter landbrug, så de opfylder strenge sociale og miljømæssige standarder.
Omtanke
At vælge Lavazza La Reserva de ¡Tierra! betyder, at du kan garantere et produkt af den højeste kvalitet takket være den omhyggelige søgning efter de bedste kaffebønner og den nøjagtige tilberedning af bønnerne.
Håndværksmæssig dygtighed
La Reserva de ¡Tierra!-kaffe er blandet med omtanke og ristet ved en kombination af den traditionelle tromlemetode og luftkonvektion. Takket være vores “nænsomme” rister garanterer vi en langvarig smag og bevaring af aromaerne.
Udvalget af La Reserva de ¡Tierra!

Lavazza La Reserva de ¡Tierra!-blandingerne er tilgængelige til espresso, filter og Blue-kapsler for at tilfredsstille enhver smag når som helst på dagen, og i forskellige størrelser, til ægte kaffe-kendere.

SE UDVALGET