Sortimentet af professionelle blandinger indeholder kaffer fra områder og lokalsamfund, der er involverede i bæredygtige projekter.
La Reserva de ¡Tierra! er sortimentet af bæredygtige kvalitetsblandinger dedikeret til professionelle baristaer.
Hver blanding i La Reserva de ¡Tierra!-udvalget indeholder kaffer fra områder og lokalsamfund, der er involverede i projekter med social ansvarlighed, som promoveres og ledes af Lavazza Foundation.
La Reserva de ¡Tierra!-kafferne er ensbetydende med fremragende kvalitet og bæredygtighed: dyrket på landbrug, der er certificeret af Rainforest Alliance eller kontrolleret økologiske, nøje udvalgt og nænsomt ristet, så du får en unik, bæredygtig smagsoplevelse af kaffens oprindelse.
Lavazza Foundation promoverer og financierer internationale bæredygtighedsprojekter i de lande, hvor kaffen kultiveres.
¡Tierra! er navnet på de bæredygtighedsprojekter, som blev påbegyndt af virksomheden i 2002 og som kommer tre lokalsamfund af kaffedyrkere i Peru, Colombia og Honduras til gode. ¡Tierra! har nu udviklet sig til et bredere koncept inden for de bæredygtighedsprojekter, som bliver ledet af Lavazza Foundation (direkte eller i partnerskab med leverandører, internationale organisationer og NGO’er) på tværs af 3 kontinenter i 17 lande, med involvering af 24 projekter og mere end 97.000 modtagere.
Lavazza har altid købt sin kaffe direkte fra producenter og lokale kaffekøbmænd på baggrund af specifikke udvælgelseskriterier, der er udviklet takket være vores kaffeeksperters tekniske support.
La Reserva de ¡Tierra!-bønnerne er nøje udvalgt og ristet ved en kombination af den traditionelle tromlemetode og luftkonvektion. Takket være vores “nænsomme” rister garanterer vi en langvarig smag og bevaring af aromaerne.
Udvalget af La Reserva de ¡Tierra!
Lavazza La Reserva de ¡Tierra!-udvalget er et komplet tilbud i forhold til smagsprofil og udtrækningssystemer. Aromatiske oprindelser, afbalancerede blandinger og mere intense kaffetyper er tilgængelige som espresso, filterkaffe og Blue-kapsler, så alle smagsmæssige præferencer og alle driftsmæssige behov kan blive tilfredsstillet. En unik kaffeoplevelse – hver gang.
Genopretning af kaffeplantager i Colombia
META-COLOMBIA
Da FARC-konflikten sluttede, støttede Lavazza Foundation genfødslen af kaffeplantagerne gennem forbedringen af kvaliteten og produktiviteten og introducerede den bæredygtige landbrugsstandard Rainforest Alliance Sustainable Agricultural Standard.
Forbedre det bæredygtige velbefindende hos landmænd i Nicaragua
JINOTEGA-NICARAGUA
En treårig cyklus med uddannelse til forbedring af 25 små kaffeproducenters velbefindende og lokalsamfund gennem besøg med teknisk assistance, indsamling af digitale feltdata og uddannelse i bæredygtige landbrugsmetoder.
Dyrkning af mere bæredygtig kaffe i Indien
KARNATAKA-INDIEN
Lavazza Foundation forbedrer kaffeproduktionens konkurrencedygtighed gennem direkte støtte til cirka 1.000 mindre kaffeproducenter og deres familier. Lokale landmandsorganisationer modtog UTZ-certificeringen (nu en del af Rainforest) og blev støttet i at yde tjenester til medlemmer såvel som at støtte kvinders deltagelse.
Bæredygtig kaffedyrkning i Mexico
CHIAPAS-MEXICO
Lavazza Foundation øger robustheden for 900 kaffeproducenter gennem uddannelse i produktion og processer efter høsten, 60 soldrevne tørrebygninger og ledelseskurser for kooperativer.
Den hjælper også kaffeplantagen med at implementere nye jordstykker i renoveringen.
*Min. 30 % til 100 % certificeret kaffe
La Reserva de ¡Tierra!-blandingerne er certificeret af Rainforest Alliance.
Rainforest Alliance-stemplet betyder, at landmændene følger flere bæredygtige landbrugsmetoder, der beskytter skovene, forbedrer deres udkomme, beskytter landbrugsarbejdernes menneskerettigheder og hjælper dem med at afbøde og tilpasse sig klimakrisen. Hvis du ønsker at lære mere om Rainforest Alliance, kan du besøge www.rainforest-alliance.org.
Lavazza Training Center afholder daglige uddannelseskurser for professionelle, der giver en dybdegående forståelse for råmaterialet og omdannelsesprocessen, hvilket fremmer en kultur af kvalitetskaffe.
Lavazza Training Center har også opnået officiel certificering som et Premier Training Campus fra SCA (Specialty Coffee Association), verdens mest kendte forening til fremmelse af fremragende kvalitet og standard i kaffens verden.
Lavazza er også den første kaffevirksomhed i Italien med et “K-bedømmer”-smagerum, hvilket vil sige et særligt rum, hvor kvalifikationen tildelt af SCA til smagere af grønne kaffebønner kan opnås.