ALT alt

EXCELLENCE MED KOMPENSATION AF CO₂-UDLEDNINGER

Vores kaffe ville ikke være så fremragende, hvis ikke vi bekymrede os om udledningerne af kuldioxid fra produktet. Derfor er vores kapsler lavet med kompensation for deres CO₂-udledning. Nu er det ren excellence.

I dag har alle Lavazza-kapsler kompatible med Nespresso* Original-maskiner, Lavazza A Modo Mio-kapsler og Lavazza Blue-kapsler, udlignet deres CO₂-udledning gennem kompensation. Lavazzas klassiske og unikke kaffeoplevelse, med alle aromaerne og smagene fra vores kaffeblends, kommer nu i fremragende kapsler med udligning af CO₂-udledninger via. kompensation.

*Lavazza er ikke tilknyttet, støttet af eller sponsoreret af Nespresso.

Livscyklus for produktet

De aktiviteter, der er iværksat for at kompensere for CO₂-udledningerne fra Lavazza-kapsler, der er kompatible med Nespresso* Original-maskiner, Lavazza A Modo Mio-kapsler og Lavazza Blue-kapsler dækker hele produktets livscyklus, fra dyrkning af kaffe til end of life af produktet gennem alle stadier af produktion, transport og bortskaffelse efter brug.

alt
Forsyning af kaffe
Emballage
Emballage
Produktion
Produktion
Distribution
Distribution
Brug
Brug
Bortskaffelse
Bortskaffelse
Forsyning af kaffe
Forsyning af kaffe
Emballage
alt
Produktion og levering
alt
Distribution
alt
Brug
alt
alt
alt

Hvad betyder det konkret?

Lavazza er en af verdens førende aktører inden for landbrugsfødevareindustrien. Derfor er det blot en del af vores mission at producere vores bedste kvalitetskaffe, og det ville være meningsløst ikke også at tage den måde, vi gør dette på, i betragtning.

Vores forpligtelse er at gøre det bedste, vi kan, for at bruge vedvarende energiressourcer, sikre et retfærdigt arbejdsliv for kaffedyrkere og selvfølgelig reducere CO₂-udledningerne i vores forsyningskæde.

Vores CO₂-neutralitetstilgang begynder med at reducere emissioner. Da vi er bevidste om, at alle emissioner ikke kan reduceres på én gang, anvender Lavazza kulstofkompensation på resterende emissioner ved at støtte forskellige projekter.

Eksempler på CO₂-kompensations-projekter udvalgt af Lavazza Group

Chile

Chile flodløb

Chacayes Community Funds-projektet fokuseres omkring om et kraftværk beliggende i Cachapoal-dalen i Chile. Projektet startede i 2011 og har spillet en vigtig rolle ved at imødekomme landets voksende efterspørgsel efter elektricitet og reducering af CO₂-udledningerne, hvilket har bidraget til økonomisk vækst og bæredygtig udvikling af lokalsamfund. For eksempel er over 200 personer blevet uddannet, og 80 har fået arbejde inden for de sidste to år. 

Brasilien

Teles Pires Vandkraftværk Projektaktivitet

Projektet består i implementeringen af Teles Pires vandkraftværk, et af de mest effektive i Brasilien, der er i stand til at levere energi til omkring 13,5 millioner indbyggere. I alt 44 socio-miljømæssige programmer er også blevet udviklet omkring det, herunder miljøuddannelse, skovgenopretning og jordbevaringsprojekter. Derudover er der udviklet 12 programmer udelukkende til beskyttelse af regionens oprindelige befolkninger.

Brasilien

Vindmølleparker i Santa Clara

Projektet består af implementering og drift af syv nye vindkraftdriftsanlæg. Projektaktiviteten bidrager til værtslandets bæredygtige udvikling ved at bidrage til lokal miljømæssig bæredygtighed og til oprettelse af nye arbejdspladser, samt at fremme teknologisk læring og udvikling. 

Honduras

Cerro de Hula vindprojekt

Projektet vil være den første vindmøllepark, der er forbundet med Honduras National Interconnected System. Det bidrager til en bæredygtig udvikling af Honduras, ved at reducere drivhusgasemissioner og import af fossile brændstoffer. Gennem lokale investeringer vil det forbedre territoriets økonomi og skabe nye beskæftigelsesmuligheder. At imødekomme det stigende energibehov og lede overgangen væk fra produktion af fossile brændstoffer vil demonstrere replicerbarhed af ren energiteknologi. 

Mexico

Oaxaca vindprojekt

Udligningen af emissioner gennem dette projekt kommer fra den rene elektricitet, der produceres i de mexicanske vindmølleparker i Oaxaca. De producerer ren energi til omkring 700.000 mexicanske hjem, hvilket betyder en årlig emissionsreduktion på 670.000 t CO₂ækv til atmosfæren. Det kan betragtes som svarende til CO₂-fikseringen udført af en skov med 33,5 millioner træer. I Oaxaca er der indtil videre investeret mere end €500.000 for at forbedre livskvaliteten for mere end 12.000 mennesker.

Lavazza CO₂ udledningskompensation af kapsler

Dette er en del af Lavazza Groups større engagement i bæredygtighed, kaldet Blend for Better. Det omfatter mange projekter, der følger FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling for 2030 på 4 nøgleområder: Omtanke for miljøet, skabe en positiv spiral, åbne for muligheder og uddannelse for forandring.

Opdag mere
alt
Lavazza
alt
Beskyttelse af klimaet
alt
Miljømæssig ansvarlighed
alt
Bæredygtighed gennem design
Ansvarlig brug af ressourcer
Lavazza
Beskyttelse af klimaet

Lavazza excellence i Nespresso* kompatible kapsler.

Fortræffeligheden ved Lavazzas blends kommer i CO₂-neutrale aluminiumskapsler. Lavazza kompenserer alle udledninger ved dette produkt for at opnå, at der ikke er nogen CO₂-påvirkning.

Opdag mere

A Modo Mio som en måde at leve på

Hver Lavazza A Modo Mio-kaffekapsel er resultatet af Lavazzas erfaring og passion for kaffe. Tjek alle varianterne og prøv den mest italienske måde at nyde espresso på.

Opdag mere

BLUE CAPSULES FOODSERVICE

Den perfekte kvalitetskop til barer, restauranter og hoteller

Oplev vores kaffeblends af barista-typen, der kan give dig og dine kunder en uforglemmelig oplevelse sammen.

OPDAG MERE

BLUE-KAPSLER TIL BUSINESS SOLUTIONS

En fantastisk kop kaffe @work

Lavazza BLUE-kapsler bringer den essentielle kaffeoplevelse til små og mellemstore arbejdspladser.

OPDAG MERE

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.