Back
LAVAZZA HISTORIER
ALT alt

Fortræffelighed med nul CO₂-aftryk

Vores kaffe ville ikke være så fremragende, hvis den ikke tog hensyn til sit CO2-aftryk. Derfor er vores kapsler CO₂-neutrale. Fra nu af er det fremragende.

Fortræffelighed med nul CO₂-aftryk

De nye Lavazza-kapsler, som er kompatible med Nespresso* Original-maskiner er vores første CO₂-neutrale aluminiumskapsler.

Desuden har alle Lavazza A Modo Mio-kapsler for nylig også opnået CO₂-neutralitet, som en grundlæggende søjle i vores virksomheds bæredygtige udviklingsplan.

Oplevelsen bag en Lavazza espresso i en fremragende nul CO₂-slagkapsel.

*Lavazza er ikke tilknyttet, støttet af eller sponsoreret af Nespresso.

De nye Lavazza CO₂-neutrale

Vores tilgang til kulstofneutralitet begynder med reducering af udledninger i hele Lavazzas værdikæde. I 2020 begyndte vi vores rejse med at udligne alle Scope 1 og Scope 2 udleninger fra Lavazza Group. Dette er del af vores større indsats mod bæredygtighed, som er kaldet Blend for Better. Det omfatter mange projekter, som følger FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling frem mod 2030 på 4 nøgleområder: Omsorg for miljøet, start en ren cyklus, åbn op for muligheder og oplysning skaber ændringer.

Opdag mere

Hvad betyder det helt konkret?

Vores vej til CO₂-neutralitet begynder med reducering af udledningerne. Da vi godt ved, at alle CO₂-udledninger ikke reduceres på én gang, benytter Lavazza derfor kompensation på resterende udledninger. Lavazza udvælger specifikke projekter, der er verificeret og certificeret i henhold til internationalt anerkendte metoder og standarder (VCS, CCB og CDM). Ud over at undgå eller binde kulstof giver projekterne også andre miljømæssige, sociale og økonomiske fordele. At støtte disse projekter er en måde at forbedre levebrødet for lokalsamfund ved at tackle klimaændringer og nå FN's mål for bæredygtig udvikling. Vi udligner den årlige kulstofemission i forhold til mængden af solgte kapsler.


Livscyklus for produktet

Lavazzas CO₂-neutrale kapsler inkluderer udligning af udledninger produceret gennem hele produktets livscyklus, fra dyrkning af kaffe til enden af dets levetid, gennem alle stadier af produktion, transport og bortskaffelse.

alt
Forsyning af kaffe
Emballering
Emballering
Produktion og levering
Produktion og levering
Distribution
Distribution
Brug
Brug
Enden af levetiden
Enden af levetiden
Forsyning af kaffe
Forsyning af kaffe
Emballering
alt
Produktion og levering
alt
Distribution
alt
Brug
alt
alt
alt

CO₂-neuatralitet – vi er på vej

Lavazza er en af verdens største aktører inden for produktion af landbrugsfødevarer. Derfor er fremstilling af vores bedste kvalitetskaffe blot en del af vores mission, da det ikke tjener noget formål, hvis ikke vi overvejer måden, vi gør det på.

Vi vil gøre det bedste, vi kan, for at anvende miljøvenlige ressourcer, sikre gode arbejdsvilkår for kaffedyrkere og, naturligvis, reducere CO₂-udledninger i vores forsyningskæde. Lad os gøre det sammen.

De italienske kaffeikoner med nul CO2-aftryk

Fortræffeligheden ved Lavazzas blends kommer i nye CO₂-neutrale aluminiumskapsler. Lavazza udligner alle udledninger med dette produkt for at opnå, at der ikke er noget CO₂-aftryk.

Opdag mere

A Modo Mio som en måde at leve på

Hver Lavazza A Modo Mio-kaffekapsel er resultatet af Lavazzas erfaring og passion for kaffe. Tjek alle varianterne og prøv den mest italienske måde at nyde espresso på.

Opdag mere

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.