Business
FOOD SERVICE-LØSNINGER
@ARBEJDSLØSNINGER

Fortræffelighed med udligning af CO₂-udledninger

Vores kaffekapsler ville ikke være så fremragende, hvis ikke de tog hensyn til deres CO2-aftryk og miljøet. Dette er årsagen til, at vores produkter fremstilles med udligning af CO₂-udledninger. Nu er de ren fortræffelighed.

Fra nu af bliver alle Lavazzas Firma- og Blue-kapslers CO₂-udledninger udlignet. Lavazzas klassiske og unikke kaffeoplevelse med alle aromaerne og smagsvarianterne i vores blends fås nu i fremragende kapsler, hvis CO₂-udledninger udlignes. 

De nye kapsler fra Lavazza med udligning af CO₂-udledninger

Vores tilgang til CO₂-neutralitet begynder med reducering af udledninger i hele Lavazzas værdikæde. I 2020 begyndte vi vores rejse med at udligne alle direkte udledninger og opnå fuld kompensation for CO₂-udledninger. Dette er del af vores større indsats mod bæredygtighed, som er kaldet Blend for Better. Det omfatter mange projekter, som følger FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling frem mod 2030 på 4 nøgleområder: Omsorg for miljøet, start en ren cyklus, åbn op for muligheder og oplysning skaber ændringer.

Opdag mere

Hvad betyder det helt konkret?

Vores vej til CO₂-neutralitet begynder med reducering af udledningerne. Da vi godt ved, at alle udledninger ikke reduceres på én gang, benytter vi hos Lavazza CO₂-udligning på resterende udledninger ved at støtte forskellige projekter. Vi udligner den årlige kulstofemission i forhold til mængden af solgte kapsler. I 2022 var den kompenserede mængde lig med: 

Blue-kaffesystem fra Lavazza 


318.165.860 km i bil

Gennemsnitlig transport i en personbil. Gennemsnittet tager højde for interne forbrændingsmotorer og elektriske biler, forskellige bilklasser, forskellige bilstørrelser og brændstoftyper. For elektriske biler er kun biler i mellemstørrelsen taget i betragtning. 183.542 ture fra Paris til New York pr. passager

Tur på 5849,32 km med 80 % fyldt langdistancefly. 30.458.173 pakker papir fremstillet

En pakke papir indeholder 500 A4-ark. 75 g/m2 gramvægt, letvægtspapir med overfladebelægning, emballage ikke taget i betragtning.


 

Firma-kaffesystem fra Lavazza


99.774.030 km i bil

Gennemsnitlig transport i en personbil. Gennemsnittet tager højde for interne forbrændingsmotorer og elektriske biler, forskellige bilklasser, forskellige bilstørrelser og brændstoftyper. For elektriske biler er kun biler i mellemstørrelsen taget i betragtning.57.557 ture fra Paris til New York pr. passager

Tur på 5849,32 km med 80 % fyldt langdistancefly.9.551.417 pakker papir fremstillet

En pakke papir indeholder 500 A4-ark. 75 g/m2 gramvægt, letvægtspapir med overfladebelægning, emballage ikke taget i betragtning.


Livscyklus for produktet

De omfattede aktiviteter til kompensation af CO2-udledningerne for Lavazza Firma- og Blue-kapslerne dækker hele produktets livscyklus, fra dyrkning af kaffen til afslutningen af dens levetid gennem alle led af produktion, transport og bortskaffelse. 

alt
Forsyning af kaffe
Emballering
Emballering
Produktion
Produktion
Distribution
Distribution
Brug
Forbrug
Enden af levetiden
Enden af levetiden
Forsyning af kaffe
Forsyning af kaffe
Emballering
alt
Produktion
alt
Distribution
alt
Enden af levetiden
alt
alt
alt

CO₂-neutralitet – vi er på rette vej.

Lavazza er en af verdens største aktører inden for produktion af landbrugsfødevarer. Derfor er fremstilling af vores bedste kvalitetskaffe blot en del af vores mission, og det tjener ikke noget formål, hvis ikke vi også overvejer måden, vi gør det på.

Vores engagement handler om at gøre det bedste, vi kan, for at anvende mere miljøvenlige ressourcer, sikre gode arbejdsvilkår for kaffedyrkerne og, naturligvis, reducere CO₂-udledningerne i vores forsyningskæde. Lad os gøre dette sammen!

 

alt
Lavazza
alt
Klimabeskyttelse
alt
Miljømæssig bæredygtighed
alt
Bæredygtighed i design
Ansvarlig brug af ressourcer
Lavazza
Klimabeskyttelse

Kaffe til din virksomhed

Oplev vores kaffeblends af barista-typen, der kan give dig og dine kunder en uforglemmelig oplevelse sammen.

Opdag mere

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.

Opdateringer og kampagner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for opdateringer og særlige kampagner.