ALT alt

LAVAZZA-KALENDEREN 2021 – NEW HUMANITY

Af Lavazza Team 3 minutter

“Det at være menneskelig er den mest specielle egenskab ved mennesker.”
- Francesca Lavazza

Den nye menneskehed, som også er titlen på den nye Lavazza-kalender, er en personlig og kollektiv renæssance, som opstod på en dramatisk baggrund, en oplevelse af isolation og tilbagetrukkethed, som inspirerede os til at trække på vores talenter og følelser, for at åbne vores sind og hjerter og genskabe nogle dybere værdier som respekt, inklusion og bæredygtighed.

Med dette projekt håber Lavazza at kunne bygge bro mellem mennesker, tilbyde dem en ny vision for verden og bringe dem sammen ved hjælp af kunst som et universelt sprog. Det er en transformerende bevægelse, som sigter mod at omdefinere forholdet mellem individer og deres lokalsamfund ved at fokusere på det, som altid har været vigtigt: miljø, bæredygtighed, diversitet og respekt for mennesker.

KALENDERENS OMSLAG

Af Christy LEE ROGERS

“Lavazza har hjerte og sjæl.”
- Christy Lee Rogers

Det var det, som tiltalte Christy Lee Rogers mest ved dette projekt og inspirerede hende til at gå sammen med Lavazzas team om at skabe omslaget til Lavazza-kalenderen for 2021.

Christy ser kunst som en vej ind til sjælen, og hun tror, at den kan bruges til at se ud over den afgrænsede verden, som er lige foran vores øjne. Det er netop det, den nye menneskehed gør.

Med Christys kærlighed til vand, som sin kunstneriske muse til Lavazza-kalenderens omslag for 2021, fokuserer hun på håb, skønhed og mest af alt vores sårbarhed som menneskehed, og hvordan vi kan finde vores inderste styrker ved at lære at navigere i dem.

Med dette projekt håber Christy at kunne inspirere andre til at forestille sig en bedre fremtid, en bedre verden. En verden, hvor mennesker løfter hinanden. En verden, som viser menneskelighed. En ny menneskehed, hvor mennesker lægger hjerte og sjæl i alt, de gør, ligesom Lavazza.

INDE I KALENDEREN

Ved et event om The New Humanity blev Lavazza-kalenderen 2021 afsløret for offentligheden med en mosaik af stemmer fra Lavazzas fællesskaber og andre steder, som giver både en advarsel og håb.

JANUAR AF DENIS ROUVRE
“Den nye menneskehed. Jeg forestillede mig den som en vej tilbage til skabelsen af verden.”

Dennis bidrog til Lavazza-kalenderen 2021 med et fantastisk billede, hvor mennesket bliver ét med naturen.


FEBRUAR AF CAROLYN DRAKE

“Mennesket, naturen og denne menneskeskabte verden er flettet tæt sammen.”

Carolyn bidrog til Lavazza-kalenderen 2021 med et farverigt og abstrakt billede af et par af forskellig race, som sammen danner en samlet, menneskeskulptur.

 

MARTS AF STEVE MCCURRY
“Jeg håber at kunne skabe den samme glæde, nysgerrighed, kærlighed og respekt for andre, som jeg prøver at indprente mig selv hver dag.”

Til Lavazza-kalenderen 2021 har Steve bidraget med et billede, som viser intimitet, kærlighed og taknemmelighed for vores helbred, vores elskede og vores miljø.

APRIL AF CHARLIE DAVOLI

“Vi har brug for sjæl til at skabe balance i den verden, vi lever i, og skabe harmoni mellem dens skabninger.”

Charlie har bidraget til Lavazza-kalenderen 2021 ved at skabe et fantasifuldt billede af nogle drømmeagtige omgivelser, der efterligner den realitet, vi lever i, og sender tilskueren ud i nye retninger.

 

MAJ AF AMI VITALE
“Jeg håber, at dette øjeblik vil inspirere os til at forbedre det forhold, vi har til naturen og hinanden.”

Til Lavazza-kalenderen 2021 har Ami bidraget med et billede af mennesker som en del af landskabet og naturen, så vi kan forstå, at når vi er gode ved planeten, er vi også gode ved os selv.

 

JUNI AF MARTHA COOPER
“Vi har set, hvordan enkelte personers handling kan medføre større fordele for alle.”

Martha bidrog til Lavazza-kalenderen 2021 med et billede, som viser newyorkere, der er kendt for at være alternativt indstillede, gå sammen som reaktion på pandemien, samtidigt med at de følger reglerne.

 

JULI AF DAVID CHAPELLE
“At hjælpe verden betyder at tilbyde gode produkter uden grådighed og uden at skade Moder Jord og dens beboere.”

David bidrog til Lavazza-kalenderen 2021 med et billede, som viser forholdet mellem naturens verden og menneskets verden for at dele et budskab om samhørighed: Vi er ét.

 

AUGUST AF MARTIN SCHOELLER
“Øjne lyver ikke. Vores mund og hjerne bedrager os måske, men vores øjne fortæller altid sandheden.”

Til Lavazza-kalenderen 2021 bidrog Martin med et billede, som viser vores fælles menneskelighed ved at fokusere på det ultimative spejl: vores øjne. Ord står ofte i modsætning til vores inderste følelser, men vores øjne kan hjælpe os med at forstå hinanden bedre.

 

SEPTEMBER AF JOEY L.
“Der er masser af rigdom her, men det måles ikke med penge.”

Joey bidrog til Lavazza-kalenderen 2021 med et billede, som hylder den etiopiske stamme Body Me, der er selvforsynende og kun er afhængig af deres familie.

 

OKTOBER AF EUGENIO RECUENCO
“Vi er begyndt at værdsætte ting, som engang var trivielle for os.”

Eugenio bidrog til Lavazza-kalenderen 2021 med et billede, som viste at det, der engang var en hverdagsting (at drikke kaffe, være tæt på andre mennesker og tale sammen), blev noget ekstraordinært og meget værdifuldt.

 

NOVEMBER AF SIMONE BRAMANTE
“Ikke et menneske, men et menneskeligt væsen.”

Simone bidrog til Lavazza-kalenderen 2021 med et billede, som viser vigtigheden af at leve bevidst i harmoni med jorden, vi bor på. Fotoet viser kvinder, som bærer et symbol på tre kerneværdier: opmærksomhed, viden og kærlighed.

 

DECEMBER AF TOILETPAPER
“Forskellige farver, samme himmel.”

Toilet Paper bidrog til Lavazza-kalenderen 2021 med et surrealistisk billede, som minder os om, at vi hænger sammen: Vi kommer alle fra det samme sted, og vi ender alle det samme sted – et uendeligt univers med cirka samme dybblå farve som modellerne på fotoet.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.