Kaffeoplevelse
En rejse for at opdage verdenen af kaffe, ledet af vores Training Center-eksperter.

Training Centert dækker alle hovedaspekter af kaffekultur, fra dens oprindelse til prøvesmagning og professionelle tilberedningsmetoder, takket være vores ekspertteams specifikke viden.

Klargørelsesmetoder

Lavazza Training Center tilbyder kurser til professionelle om kaffebrygningsmetoder, fra det mest traditionelle til det mest innovative.

MOKKAKANDE
MOKKAKANDE
Enhver italiensk husstand har en mokkakande
Mokkakanden er synonym med italiensk kaffe og er måske det mest udbredte værktøj til tilberedning i italienske hjem. Siden den ikoniske Bialetti fra 1933 er flere modeller blevet fremstillet, og de har været med til at sprede traditionen for italiensk kaffe til hele verden. Den er let at bruge, men der er nogle små fif til at lave en fremragende kaffe. Vandtemperaturen, mængden af malet kaffe, intensiteten af varmen; opdag alle trickene til at få den perfekte kaffe!
CHEMEX
CHEMEX
Kaffemaskinen, der har erobret MoMa
Et unikt og sofistikeret design kendetegner den mest verdenskendte kaffemaskine, Chemex, der blev opfundet af en tysk kemiker i USA i 1941, og nu værdsættes af alle kaffeelskere. Dens fascination ligger i det ritual, som følger med kaffetilberedningen: valget af filter, teknikken i påfyldning af vand, måling af tid. Det er ingen tilfældighed, at den mest elegante udgave nu er udstillet hos MoMa, Museum of Modern Art i New York.
KOLDBRYG
KOLDBRYG
En international stjerne
USA gjorde koldbrygget kaffe til en berømthed i kaffeverdenen, men indtagelsen af den blev først set i Japan i 1600-tallet. Herfra, takket være hollandske forhandlere, har den nået resten af verden, og kaldes derfor hollandsk kaffe eller Kyoto-kaffe. For at lave denne kaffe skal du bruge et filtersystem til koldbrygning ... og masser af tålmodighed! Hemmeligheden bag dette præparat ligger i vandets langsomme bevægelse igennem den malede kaffe, dråbe efter dråbe.
NAPOLITANSK KAFFEBRYGGER
NAPOLITANSK KAFFEBRYGGER
Klargøringen af tusinde detaljer
Den historiske napolitanske kaffebrygger havde faktisk sin oprindelse i Frankrig i 1819, angiveligt designet af den parisiske Morize. Igennem århundreder er cuccumella dog blevet et af symbolerne på napolitansk kultur og tradition. Så dyrebar og overdådig som en kemikers formel kræver klargørelsen af den napolitanske kaffebrygger stort fokus på detaljer: Her er alle de nødvendige oplysninger om, hvordan du får glæde af ’na tazzulella af perfekt kaffe!
PRESSESTEMPEL ELLER STEMPELKANDE
PRESSESTEMPEL ELLER STEMPELKANDE
Ideel til kaffe, men også til te og infusioner
Pressestempel, stempelkande, melior, cafetière à piston, fransk kaffemaskine. Dette udtrækningssystem har lige så mange navne som antallet af de lande, hvor det anvendes. Den er ideel til at tilberede te og infusioner, den har et karakteristisk design og en unik teknik til at adskille vandet fra den malede kaffe. Uanset hvilken drik, du foretrækker, opdager du hemmelighederne om, hvordan den bedst bruges.
ESPRESSO
ESPRESSO
Espresso betyder “fremstillet i øjeblikket”
Den første prototype af espressomaskinen går helt tilbage til 1855 og blev præsenteret ved verdensudstillingen i Paris. En særlig udvindingsproces gør espresso til en koncentreret drik med en intens smag og aroma.
Espresso: Italiensk kaffe i hele verden


Espresso er anerkendt som den ultimative italienske kaffe. Dens grundlæggende funktioner er en kompakt creme, en kraftig smag og intens aroma. Nydelsen af en espresso er en komplet sensorisk oplevelse, som inkluderer syn, lugt og smag.

banner-mobile
Coffee Roots: Hvor kaffe stammer fra
Lavazza ønskede at fejre de historiske rødder af dette unikke produkt. Coffee Roots er en rejse, der følger kaffens oprindelse, den magiske bønne, som skabte sin vej til den vestlige verden, og udforsker dens betydning i forskellige kulturer.

Projektet, som også blev en bog skrevet af “gastro-nomade”-journalisten Vittorio Castellani (alias kokken Kumalè), undersøger tusinde måder, hvorpå kaffe er blevet tilpasset til smag og vaner af de mange forskellige mennesker, som drikker det hver dag.

Selvom espresso i dag kan betragtes som “det universelle sprog for kaffe, som er fælles for fem kontinenter, er det vigtigt at huske, at hvert land har sin egen “lokale dialekt”, som stadig eksisterer i dag: Samfundets ritualer, ceremonier, vaner og måder at drikke kaffe, der er forbundet med individuelle traditioner” (Kokken Kumalè).
Traditionelle opskrifter

Tilberedning af kaffe er en kunst, der bringer historier og traditioner fra hele verden med sig.