Arbejd med os
Se vores ledige stillinger for medarbejdere.


Passion, beslutsomhed, engagement, forberedelse og ærlighed: Det er disse principper, der har plejet ånden i Lavazza gennem fire generationer. Det er også det, vi leder efter i alle, der ønsker at arbejde med os, fordi at arbejde med Lavazza betyder at være en del af en familie, der deler de samme værdier.

I et team har alle en opgave. Alle er vigtige for at opnå fortræffelighed.
Luigi Lavazza
Vores etiske kodeks for medarbejdere
I 2012 formaliserede vi vores værdier i et etisk kodeks, som vi har delt med alle vores interne og eksterne interessenter via særlige kurser. Siden da har vi bedt alle medarbejdere, som samarbejder med os, om at forene sig med os i vores filosofi om miljømæssig og social bæredygtighed ved at underskrive vores etiske kodeks.
FÅ MERE AT VIDE

Slut dig til Lavazza og voks med os

Hos Lavazza tror vi på talent. Med udgangspunkt i det tilbyder vi alle vores medarbejdere muligheden for at udvikle deres potentiale og vokse i virksomheden.

SE JOBMULIGHEDER
Nuvola nye hovedkontor
Nuvola er det valgte navn for det renoveringsprojekt, Lavazza støtter i samarbejde med byen Torino, i området med den tidligere Enel central i Aurora-distriktet, et område, som altid har været et sted for industriel aktivitet, håndværk og beboelse. Det nye hovedkontor for virksomhedsledelse samler Lavazzas 600 medarbejdere i en enkelt 2.600 m2 bygning, designet til at være et sted at samles og til kultur, og ikke kun et arbejdsmiljø.
Få mere at vide