Produktionsanlæg
Kaffe, passion og ekspertise i Lavazza produktionssystem

Lavazza industrisystem er opdelt i seks produktionsanlæg: tre er beliggende i Italien, et i Frankrig, et i Indien og et i Brasilien. Produkterne lavet på italienske beliggenheder er beregnet til det internationale marked, mens de fra udenlandske beliggenheder er beregnet til det lokale marked.

I verden
Torino
Torino
Det første historiske anlæg
Ristning og emballering af korn- og malede produkter (rist og mal). Torino er et af de største og mest moderne anlæg i verden for kafferistning og -produktion. Hver fase af processen er automatiseret og styres af et computersystem.
Gattinara
Gattinara
Hvor automatisk distribution kom til verden
Kapslerne for Lavazza Espresso Point, Lavazza BLUE og Lavazza A Modo Mio-systemer er lavet i Gattinara. Virksomheden har nyligt foretaget vigtige investeringer for at øge produktionsaktivitet og i den teknologiske opgradering af anlægget.
Pozzilli
Pozzilli
Fra Italien, DEK til hele verden
Pozzilli produktionsanlægget blev grundlagt i 1991, og er dedikeret til koffeinfjernelsen fra grøn kaffe gennem en naturlig metode med kuldioxid, en ingrediens, der findes i den luft, vi indånder og i vandet med brus, vi drikker.
Frankrig
Frankrig
På det franske marked med Carte Noire
I 2016 integrerede Lavazza det franske produktionsanlæg i Lavérune, i Languedoc-Roussillon-regionen, i sin egen industristruktur. På denne måde placerede den sig selv i et af de vigtigste fem kaffemarkeder, som i dag er den næstvigtigste for virksomheden.
Indien
Indien
Produkter til det lokale salgsautomatmarked
I 2007 åbnede Lavazza gruppens niende datterselskab i Indien. Det indiske produktionsanlæg i Sri City, i staten Andhra Pradesh, dækker behovene for det lokale marked for salgsautomater og giver mulighed for fremstilling af kaffe til det internationale marked.
Brasilien
Brasilien
Fra Bemposta, kaffe til Brasilien
I 2008 overtog Lavazza de to virksomheder Grão Café Nobre og Café Terra Brasil. Det brasilianske ristningsproduktionsanlæg i resortet Tres Rios, i staten Rio de Janeiro, fungerer som den lokale madservicekanal.