KaffeskoleLavazza Training Center er en guide og standard for ansatte inden for catering. Det giver ideelle løsninger - undervisning, opfriskningskurser, træningsforløb - for dem som har valgt at gøre deres passion for kaffe til et job.


Coffee Culture
Den vigtigste skole i verden for kulturen omkring espresso tilbyder uddannelsesprogrammer og smagsuddannelse. Her er alt, du har brug for - hemmeligheden bag kaffe, dens historie, hvordan man laver den og smagsmetoder - hvis du vil være en all-round connoisseur af verdens mest konsumerede drik efter vand.
Ekspertråd
At have viden om kaffe betyder ikke blot at kende dens egenskaber og herkomst, det handler også om at vide, hvordan man skal rådgive ansatte i branchen og hjælpe dem med at udvikle deres færdigheder. En Lavazza Technical Adviser gør kompetence, viden og pålidelighed til omdrejningspunktet for deres kundeforhold.
Aktiviteter og administration
En barista er ikke længere bare en tekniker, det er også, og først og fremmest, en manager. Ud over dyb teoretisk og praktisk viden om kaffe kan de også administrere stedet, kontrollere omkostninger og skabe kundeloyalitet. En god professionel kender hemmeligheden om, hvordan man laver et perfekt kaffeudtræk, og hvordan man administrerer sit forretningssted, sine produkter, redskaber og, først og fremmest, sin omsætning.