alt alt

Lavazza-kalenderen 2000 af Elliot Erwitt

Af Lavazza Team 3 minutter

FORFATTEREN: ELLIOT ERWITT

Han blev født i Paris i 1928, og hans forældre var russere. Han tilbragte sin barndom i Milano, før han vendte tilbage til den franske hovedstad og senere bosatte sig endeligt i USA. I 1948 mødte han Steichen, Robert Capa og Roy Stryker i New York, og det var Capa, som inviterede ham til at blive en del af Magnum Photos-agenturet i 1953. Siden da har Elliott været medlem af den prestigefyldte gruppe, hvor han ofte påtager sig rollen som direktør.

I 1970 begyndte han at producere film, og han har lavet i alt 17 film i sin karriere, herunder dokumentar, komedie og satire. Han organiserer soloudstillinger i Amerika, Paris, Madrid og London. I løbet af sin karriere har han udgivet mere end 20 bøger.

KALENDEREN:

Med det nye årtusindes komme bød kalenderen på en original billedfortælling om europæiske familier i den tidløse Elliott Erwitt-stil. Selvfølgelig er kaffen i fokus i alle henseender som en drik, der igennem dens forskellige former og ritualer markerer bestemte øjeblikke i enhver persons dag. Elliott Erwitt blev født i Paris i 1928, og hans forældre var russere. I 1939 flyttede han til USA, hvor han studerede fotograferi og film. I 1950 begyndte han at arbejde som professionel freelancefotograf.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.