alt alt

Lavazza-kalenderen 2005 af Erwin Olaf

Af Lavazza Team 3 minutter

FORFATTEREN: ERWIN OLAF

Olaf blev født i Holland i 1959, og han er en af de mest innovative kunstnere inden for fotografering. Han vandt European Photographers Award for unge kunstnere i Tyskland i 1988, og i 2001 vandt han Silver Lion i Cannes for reklamekampagnerne for Diesel og Heineken. I september 2003 indviede Groninger Museum et tilbageblik på hans 25-år lange karriere med over 200 fotografier og adskillige videoer.

I 2010 bestilte Louis Vuitton en serie af portrætter fra Olaf i samarbejde med Rijksmuseum i Amsterdam. Olaf har udgivet mange bøger og har vundet adskillige internationale priser. Han modtog for nylig prisen Lucie Award for sit arbejde. Han har haft mange soloudstillinger i hele verden. Hans værker er en del af permanente udstillinger på flere hollandske museer.

KALENDEREN:

Lavazza betroede 2005-kalenderen til Erwin Olafs linser. Denne hollandske fotograf skaber en verden af drømme, som er inspireret af cirkusverdenen, og alt er skabt i nuancer af hvid og rød, der udtrykker forholdet mellem mænd og kvinder på en vittig, surrealistisk måde. Erwin Olaf blev født i Holland i 1959. Hans afbildning af virkeligheden via fotografiske billeder er altid ironisk og overskridende. Hans værker er meget humoristiske, og de konfronterer omhyggeligt begrænsningerne ved begrebet skønhed, som pålægges af modeverdenen og reklamerne.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.