alt alt

Lavazza-kalenderen 2006 af Ellen Von Unwerth

Af Lavazza Team 3 minutter

FORFATTEREN: ELLEN VON UNWERTH

Født i 1954 i Frankfurt, Tyskland. Hendes værker er en tydeligt sensuel og legesyg version af mode- og glamourfotografering. Udover en karriere som fotograf, filmproducent og videoproducent har hun samlet sine værker i forskellige bøger og to fototegneserier, som ofte er ledsaget af udstillinger rundt omkring i verden. Hendes fotografier er blevet udstillet i flere internationale udstillinger.

Den sensuelle reklamekampagne for Guess i starten af 90’erne blev springbrættet for hendes kommercielle karriere, og mange andre kampagner fulgte i kølvandet, herunder en række reklamer for Sex and the City. Von Unwerth har også beskæftiget sig med produktion af kortfilm og reklamer.

KALENDEREN:

Kvinder, rejser, drømme. Efter 1995-kalenderen lagde Ellen von Unwerth også navn til 2006-udgaven, som fortæller om den luksuriøse og glamourøse periode i flyrejsernes historie, hvor himlen var forbeholdt de få, og billederne var fyldt med eksotiske paradiser, kaffecocktails, smil og store forventninger. Med deres ikoniske og provokerende, men altid elegante og sensuelle stil, vises Ellen von Unwerths billeder i branchens vigtigste magasiner. Udover fotografering tilbringer hun også tiden med at lave kortfilm og musikvideoer.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.