alt alt

Lavazza-kalenderen 2007 af Eugenio Recuenco

Af Lavazza Team 3 minutter

FORFATTEREN: EUGENIO RECUENCO

Han blev født i Madrid i 1968 og har arbejdet for flere internationale og spanske aviser. Han har også været involveret i produktionen af forskellige reklamekampagner for internationale brands. Han har udstillet sine værker i Madrid og Barcelona og har vundet en Golden Lion ved reklamefestivalen i Cannes.

Nogle af hans seneste projekter: PhotoEspaña på Naarden Photofestival i Holland, Art Toronto (2007), en soloudstilling i Paris og Miami and Matarte es Matarme Photofestival, som 2009-kalenderen Fashion Show blev inspireret af. Han har lavet flere musikvideoer såsom Pretendo Hablarte. Han modtog førstepræmien ved den internationale filmuge i Mexico og vandt guld i kategorien ”Grafik” og bronze i kategorien ”Udendørs kampagner” ved Sol Festival. Han har også haft ansvaret for scenedesign og art direction for operaen “The Huguenots” i New York.

KALENDEREN:

Scenerne finder sted i en lovløs by i amerikansk tegneseriestil fra 1940erne, og Eugenio Recuenco fotograferer sensuelle superhelte, der gøres uovervindelige af en Lavazza-espresso. Den intelligente brug af lys og farver fylder hver scene med duftende hints af kaffe. Eugenio Recuenco betragtes som en af de mest kreative, moderne, spanske fotografer, og han er internationalt berømt for sit arbejde inden for redaktions- og reklameområderne. Han har en helt personlig stil, der er defineret som både “kinematografisk” og “billedlig”.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.