alt alt

Lavazza-kalenderen 2008 af Finlay MacKay

Af Lavazza Team 3 minutter

FORFATTEREN: FINLAY MACKAY

Født i 1973 i Skotland. Han studerede kunstfotografi på Glasgow School of Art. I 2002 begyndte han at arbejde på sine egne værker. Hans første billeder afslører en meget original stil, som er inspireret af pop, gadekunst og tegneseriestilen, samt af mere klassiske malerier. Hans fantasi, tekniske viden og erfarne brug af belysning har gjort det muligt for ham at udvikle sig til det sted, hvor han er nu, og som gør ham til en af mestrene inden for den nye generation af fotografer.

Han begyndte at samarbejde med New York Times Magazine i 2006, hvor han skabte vigtige porteføljer for dem og arbejdede på forskellige cover-historier. I juli 2011 indviede han en udstilling på National Portrait Gallery i London for at fejre atleterne bag OL 2012. MacKay har portrætteret nogle af nutidens vigtigste berømtheder inden for showbusiness og sport, og han nyfortolker dem med sin unikke fantasi. Hans portefølje som reklamefotograf omfatter kampagner for mange globale brands.

KALENDEREN:

Med masser af forførende blikke og overdådige scener inviterer dronningerne i kalender nummer 16 os ind på deres slot for at give os en virkelig majestætisk oplevelse. Enhver dronning med respekt for sig selv har en konge, så selvfølgelig er kalenderens konge en Lavazza-espresso, for det er den kaffe, der er enehersker på hvert billede. Finlay MacKay blev født i 1973 i Skotland. Efter sine studier flyttede han til London, hvor han blev assistent for vigtige fotografer såsom Elaine Constantine, som han samarbejdede med på fuld tid fra 1999 til 2002. Hans tidlige værker afslører en ny og original stil, der er inspireret af både gadekunst og tegneserier samt de mest klassiske, engelske maleretninger.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.