alt alt

Lavazza-kalenderen 2010 af Miles Aldridge

Af Lavazza Team 3 minutter

FORFATTEREN: MILES ALDRIDGE

Født i London i 1964. Hans fotografier, som er blevet offentliggjort i mange prominente blade, har været genstand for forskellige internationale shows. Han har haft forskellige soloudstillinger i Europa og Amerika. Hans værker er udstillet i permanente udstillinger på National Portrait Gallery og Victoria and Albert Museum i London og på International Centre of Photography i New York.

I 2009 offentliggjorde forlaget Steidl ”Pictures for Photographs”, som er en omfattende monografi, der samler hans fotografiske værker og skitser. Han bor i London med sin kone og fire børn.

KALENDEREN:

Italiensk musik er det centrale tema i den nye kalender ”Den italienske espresso-oplevelse 2010”, en budbringer for talent, positivitet og livsstil. Bag denne overraskende og positive kalender står den bestemte, engelske fotograf Miles Aldridge, som har skabt 7 mindeværdige billeder. Miles Aldridge elsker farver, der ikke findes i naturen, såsom fosforescerende gul, tyggegummipink, den grønne farve på kunstigt græs og modsætningernes udtryk. Det er ingen tilfældighed, at hans stil kaldes futuretrò, nemlig en blanding af futurisme og vintage, krydret med popfarver og en energifyldt farvepalet.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.