alt alt

Lavazza-kalenderen 2016 af Joey L

Af Lavazza Team 3 minutter

FORFATTEREN: JOEY L

Joseph Anthony Lawrence, bedre kendt som Joey L., er den unge fotograf bag billederne i Lavazzas kalender 2016. Han blev født i 1989 i Ontario, Canada, og i dag bor og arbejder han i New York, som er en scene, der ofte fremhæves i hans fotografiske værker. ”Halloween i Brooklyn” er hans personlige projekt, der er dedikeret til de udklædte mennesker, der sætter gang i dette Big Apple-kvarter under den årlige begivenhed, og her tilbyder han publikum en personlig indsigt i byens sjæl.

Men det er takket være en medfødt nysgerrighed omkring menneskers forskellige livsstile, at han har flyttet sig frem imod nye og uudforskede territorier. Via den hellige jord Varanasi i Indien til det sydlige Etiopien, og gennem de kurdiske regioner i Irak og Syrien, er han blevet en af de mest efterspurgte fotografer.

KALENDEREN:

Menneskerne på de billeder, som den unge, canadisk-fødte fotograf Joey L tager, er #Earthdefenders: Jordens moderne helte, som takket være læren fra deres forfædre forsvarer biodiversitet og fremmer bæredygtig udvikling. Den fotografiske reportage, som blev lavet i Central- og Sydamerika, er den naturlige udvikling af Lavazzas 2015-kalender og understøtter initiativet Slow Food Terra Madre Giovani - We Feed the Planet.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.