alt alt

Lavazza-kalenderen fra 2017 af Denis Rouvre

Af Lavazza Team 3 minutter

FORFATTEREN: DENIS ROUVRE

Denis Rouvre er en fransk fotograf. Han blev født i 1967, og han bor og arbejder i Paris.

Siden 1992 har Denis Rouvre portrætteret både førende showbusinessfolk og almindelige mennesker med usædvanlige liv, som han selv kalder “moderne helte”. Mange af hans værker, som er uforfalskede indsigter i menneskets styrker og svagheder, har været udstillet i Frankrig og i udlandet: Fra Rencontres i Arles til FIAC, fra Art Paris til Gallery de Paris, fra Tjibaou Cultural Centre til Nouméa i LiFE i Saint-Nazaire og mange andre steder.

I 2014 viste Festival Rencontres i Arles en videoinstallation af hans seneste serie, som er inspireret af det franske: ”Identiteter, intime områder”. I 2015 var Kunst der Westküste Museum i Tyskland vært for “Low Tide”, og Barbado Gallery i Lissabon præsenterede nogle af hans værker sammen med værker af Nadav Kander, Arno Rafael Minkkinen, Martin Parr og andre som en del af udstillingen “Portrait of the World”. Desuden udstillede CT Gallery i Megève i sommeren 2016 et udvalg af værker fra flere af hans serier. Rouvres portrætter er blevet offentliggjort af de vigtigste franske og internationale aviser. New York Times offentliggjorde en portefølje fra serien “Low Tide”.

KALENDEREN:

Magien ved “Geography of Faces” er det centrale element i den sidste del af Earth Defenders-trilogien, som er blevet lavet af Lavazza i samarbejde med Slow Food. Fra Indien til Vietnam, igennem Laos, og fra Sri Lanka til Indonesien skildrer Denis Rouvres vision den stærke relation, der binder jorden til de mennesker, der bor på den: En stor kærlighed til hver kaffeplante, kampen mod et fjendtligt klima, motivationen til at lære nye teknikker, respekten for traditioner og roller, og fællesskabet mellem forskellige lokalsamfund i samme hjørne af verden. Halvt menneske og halvt miljø: 12 par fotografier med et mande- eller kvindeansigt, der portrætteres med deres essens og naturlighed sammen med et landskab, der repræsenterer de omgivelser, hvor de lever og arbejder.

SÆRLIGT INDHOLD:

https://www.youtube.com/watch?list=TLGGDTJ78NrmxuIyMDA3MjAyMg&time_continue=4&v=69nX81hj8DM&feature=emb_logo

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.