Italian Excellence

Vores kaffe ville ikke være så fremragende, hvis ikke den tog hensyn til miljøet. Vores nye aluminiums-kapsler fremstilles derfor med nul CO₂-påvirkning** for at give dig den bedst mulige kaffeoplevelse. 

Italian Excellence med CO₂-neutrale aluminiumskapsler**

De nye Lavazza kaffekapsler er kompatible med Nespresso* Original-maskiner og er vores første CO₂-neutrale kapsler**

Du kan nu nyde en autentisk italiensk espresso med den velkendte smag og unikke aroma af din yndlingskaffe.  

En fremragende italiensk kvalitetskaffe i en fantastisk CO₂-neutral** kapsel.

 

*Lavazza er ikke tilknyttet, støttet eller sponsoreret af Nespresso

**Lavazza bidrager til nul CO₂-påvirkning via kompensation for udledningen af dette produkt.

De nye Lavazza CO₂-neutrale** 

Vores tilgang til kulstofneutralitet begynder med reducering af udledninger i hele Lavazzas værdikæde. I 2020 begyndte vi vores rejse med at udligne direkte udledninger og opnå komplet kompensation for CO₂-udledninger.

Dette er del af vores større indsats for bæredygtighed kaldet Blend for Better. Det omfatter mange projekter, som følger FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling frem mod 2030 på 4 nøgleområder: Omsorg for miljøet, start en ren cyklus, åbn op for muligheder og oplysning skaber ændringer.

LÆS MERE

Hvad betyder det helt konkret?    

Vores vej til CO₂-neutralitet begynder med reducering af udledningerne. Da vi godt ved, at alle CO₂-udledninger ikke reduceres på én gang, benytter Lavazza derfor kompensation på resterende udledninger ved at støtte projektet Madre De Dios i Peru.

 

Dette projekt har til formål at beskytte skovene i Madre de Dios, som dækker 100.000 hektar bevaret regnskov i den peruvianske Amazonas, beskytte levestederne for truede dyrearter og levebrødet for det lokale samfund, hvis overlevelse afhænger af skoven. Udligningen sker i samarbejde med den anerkendte internationale organisation EcoAct. Læs mere om projektet hos EcoAct.

 

Lavazza Group kompenserer vores årlige CO₂-udledninger i forhold til mængden af vores globale producerede aluminiumskapsler, hvilket svarer til følgende eksempler: 

167.184.407 km i bil
167.184.407 km i bil
Opdateret 2022

Gennemsnitlig transport i en personbil. Gennemsnittet tager højde for interne forbrændingsmotorer og elektriske biler, forskellige bilklasser, forskellige bilstørrelser og brændstoftyper. For elektriske biler er kun medium-bilstørrelsen taget i betragtning.

96.444 ture frem og tilbage mellem New York og Paris pr. passager
96.444 ture frem og tilbage mellem New York og Paris pr. passager
Opdateret 2022

Tur på 5849,32 km med et langdistancefly. Belægningsgrad på 80 %.

16.004.645 ark printerpapir fremstillet
16.004.645 ark printerpapir fremstillet
Opdateret 2022

For kopipapir er 500 A4-ark taget i betragtning. 75 g/m2 gramvægt, letvægtspapir med overfladebelægning, emballage ikke taget i betragtning.

Livscyklus for produktet      

Lavazzas CO₂-neutrale** aluminiumskapsler inkluderer udligning af udledninger produceret gennem hele produktets livscyklus, fra dyrkning af kaffe til enden af dets levetid, gennem alle stadier af produktion, transport og bortskaffelse.    

<p>1. Forsyning af kaffe    </p>

1. Forsyning af kaffe    

Vi udligner alle udledninger relateret til mængden af kaffe, som produceres og behandles i hvert eneste trin af forsyningskæden.

<p>2. Emballage      </p>

2. Emballage      

Vi udligner udledninger relateret til den produktion, transport og fremstilling, som er nødvendig for at fremstille emballagen.    

<p>3. Produktion og levering    </p>

3. Produktion og levering    

Vi udligner alle udledninger relateret til fremstillingsprocesser, hvor råmaterialer omdannes til det endelige produkt.

<p>4. Distribution    </p>

4. Distribution    

Vi udligner udledninger forbundet med distribuering af det endelige produkt, fra produktionsstedet til alle distributionscentre.

<p>5. Brug</p>

5. Brug

Vi udligner udledninger relateret til forbrug af det endelige produkt ( f.eks. energi til kaffemaskiner).

 

<p>6.&nbsp;Bortskaffelse</p>

6. Bortskaffelse

Vi udligner udledninger relateret til alle stadierne brugt til bortskaffelse af det endelige produkt ( f.eks. bortskaffelse af emballage og kaffe i overensstemmelse med hvert lands specifikke regler og operative retningslinjer).

CO₂-neutralitet – vi er på vej

Lavazza er en af de største aktører inden for verdens landbrugsfødevereindustri. Derfor er produktion af den bedst mulige kaffe blot en del af vores mission, for den ville ikke være noget værd, hvis vi ikke overvejer, hvordan vi gør det.

Vi vil gøre det bedste, vi kan, for at anvende bæredygtige ressourcer, sikre gode arbejdsvilkår for kaffedyrkere og, naturaligvis, reducere CO₂-udledninger i vores forsyningskæde. Lad os gøre det sammen.

En kapsel på mission

Lavazza bringer et nyt koncept omkring kaffe til live. Vores nye kapsler med fuld udligning af CO₂-udledninger** og fremstillet af vores mestre i kaffeblanding for at skabe et fremragende resultat.

LÆS MERE

* Bemærk: Lavazza er ikke tilknyttet, støttet eller sponsoreret af Nespresso 

** Lavazza bidrager til nul CO₂-påvirkning via kompensation for udledningen af dette produkt.