Det bedste ved kaffens natur

Lavazza ¡Tierra! Bio-Organic er en serie med kaffe af høj kvalitet: Den perfekte kombination af den bedste smag og bæredygtighed. ¡Tierra! udtrykker engagementet for Lavazza Foundation om at skabe en bæredygtig kaffeproduktion, som respekterer både planet og mennesker. Evnen til at kombinere overskud med opmærksomhed på det sociale, miljømæssige og kulturelle i de kaffeproducerende lande ligger dybt i Lavazzas DNA og er blevet videreført gennem mere end 120 år.

En kaffe du kan stole på. Certificeringer for Lavazza ¡Tierra!

<p>Rainforest Alliance (RFA)</p>

Rainforest Alliance (RFA)

Plantagerne, som modtager RFA-certifikatet, skal overholde standarderne for bæredygtigt landbrug, som fremmer miljøansvar, social retfærdighed og økonomisk bæredygtighed.

<p>Økologisk</p>

Økologisk

Det økologiske certifikat tildeles en kaffe, som er høstet i overensstemmelse med de produktionsprocesser, som er beskrevet i de europæiske standarder

<p>Håndplukket</p>

Håndplukket

Kaffe af høj kvalitet: Håndplukningen gør, at man kan vælge de mest modne kaffebær, som fremhæver blandingens smagsegenskaber mest muligt.

Lavazza ¡Tierra! Bio-Organic for Planet

Klimaændringer udgør en reel trussel mod kaffe; det kan påvirke bønnernes kvalitet og reducere de opdyrkede områder. Lavazza ¡Tierra! for PLANET er et førsteklasses udvalg af økologisk Arabica fra Afrika, Mellem- og Sydamerika. Her uddanner Lavazza Foundation kaffeproducenter i landbrugs teknikker, som de kan imødegå virkningerne af klimaændringer med.

Få mere at vide om produkterne i serien Lavazza ¡Tierra! Bio-Organic for Planet

Lavazza ¡Tierra! Bio-Organic for Amazonia

Skove er af grundlæggende betydning for den fortsatte levetid på jorden: De renser luften, absorberer forurenende emissioner og stabiliserer klimaet. Lavazza ¡Tierra! for AMAZONIA er en økologisk kaffe fra Peru, hvor Lavazza Foundation er engageret i at beskytte Amazonas-regnskovens miljømæssige arv gennem kontinuerlig genplantning i regionen.

Få mere at vide om produkterne i serien Lavazza ¡Tierra! Bio-Organic for Amazonia

Lavazza ¡Tierra! Bio-Organic for Africa

Lavazza er opmærksom på de yngre generations store betydning for landbrug, og støtter med træningsprogrammer der motiverer dem til at starte deres eget. Lavazza ¡Tierra! For Africa er en økologisk kaffe fra Østafrika. Her tilbyder Lavazza Foundation unge landmænd uddannelse i landbrugsadministration. 

Få mere at vide om produkterne i serien Lavazza ¡Tierra! Bio-Organic for Africa

“En verden, der ødelægger naturens goder, er en, som jeg ikke tilhører” - LUIGI LAVAZZA, 1935

 

”Giuseppe e Pericles Lavazza Onlus” fonden blev grundlagt i 2004. Fonden fremmer og gennemfører økonomiske, sociale og miljømæssige bæredygtighedsprojekter til støtte for kaffeproducerende samfund i hele verden.

Læs mere

 *Lavazza er ikke tilknyttet, godkendt eller sponsoreret af Nespresso