Udsøgte, økologisk dyrkede og vaskede Arabica-bønner fra Mellem- og Sydamerika kombineres for at skabe en sød espresso med aromatisk strejf af frugt og kiks. Den mørke ristning giver en blød, behagelig eftersmag af chokolade. God og økologisk.
En unik kombination af nogle af de fineste Arabica-bønner fra Mellem- og Sydamerika, omhyggeligt udvalgt og perfekt ristet. Den perfekte symfoni med en uovertruffen smag hver gang, siden 1956.
Kombinationen af brasilianske Arabicabønner og afrikansk og asiatisk Robusta bliver til en kraftig og aromatisk espresso med noter af sødme og chokolade samt lidt krydderier. Fantastisk velsmagende.
Koffeinfri brasiliansk Arabica giver dig en fyldig espresso med masser af smag. Lavazzas metode til fjernelse af koffein bevarer de unikke egenskaber ved kaffebønnerne. Dejlig og koffeinfri.
En blanding af førsteklasses Robusta og Arabica, der giver en fløjlsagtig espresso med noter af chokolade og likør ledsaget af en antydning af tørrede frugter.
De mest roste varianter af Arabica vokser i frodige bjergområder i en højde på op til 2.000 m, som sammen skaber en kaffe fyldt med karakter og personlighed.