VI ER STOLTE AF AT STØTTE

Den nye Lavazza-kalender

Kun ved at garantere sundhed kan vi skabe trivsel.
Chief Nat Ebo Nsarko, Country Director hos NGO’en “Millennium Promise Alliance” i Ghana
Det, jeg gør for 2030, er at
fremme etiske udviklingsmodeller.

Mit navn er Chief Nat Ebo Nsarko. Jeg er Country Director i Ghana hos den internationale NGO “Millennium Promise Alliance” og “One Million Community Health Workers (1mCHW)-kampagnen”, såvel som talsmand for fred, Community Health Workers Field-specialist og ekspert i udviklingskommunikation. Gennem initiativerne under “Millennium Promise” og “1mCHW-kampagnen” arbejder vi direkte i mange afrikanske lande for at eliminere betingelserne for ekstrem fattigdom og gøre sundhedspleje tilgængeligt for de fattige i landområderne og for underprivilegerede borgere.

Vi lægger op til en etisk og replikerbar model for udvikling af landdistrikterne, der drastisk kan reducere sygdomme, der er knyttet til risiciene i systemer og strukturer.

Modellen anvender moderne teknologier og konsoliderer, på en bæredygtig måde, lokalsamfundets evne til at sikre adgang til drikkevand, kvalitetsuddannelse, sundhedspleje, forbedret såning, gødningsmidler og effektivt maskinudstyr til en “klimasmart” landbrugssektor. Den vigtigste kampagne i “1mCHW-kampagnen” består af et enkelt program, der udnytter ICT (Information and Communication Technology) på forskellige niveauer til at forbedre grundlæggende sundhedspleje, skabe muligheder på tværs af lokalsamfundet, administrere ungdomsarbejdsløsheden og migrationen fra landområder til byen, redde liv og forbedre adgangen til kvalitetssundhedspleje.

Alt dette er en sand kilde til håb og en konkret mulighed for selvbestemmelse for lokalsamfundet med det formål at forbedre deres levevilkår. Dette er vores forpligtelse, som vi har med os hver dag for at nå 2030-målene.