TILBAGE
Meno di minuto un
A Cup With

Neil Stubley

Wimbledons ledende opsynsmand

Wimbledon er hjemsted for verdens mest ikoniske græsbaner med frodigt grønt græs, som passes efter alle kunstens regler. Disse baner skal trods alt leve op til de høje standarder, som defineret af verdens førende tennisspillere.

 

Særlig pleje, ubestridelig professionalisme og ubetinget engagement er nødvendigt for at kunne imødekomme disse forventninger. Som sådan må Wimbledons ledende opsynsmand simpelthen ikke mangle disse egenskaber. I dag snakker vi med Neil Stubley, som har æren og ansvaret for at udfylde den rolle.

 

Det er en kold, fugtig dag – godt for græsset måske, men de lave temperaturer får Neil til at længes efter en dejlig varm drik. Den lækre mocha vi laver til ham med den cremede skum og et drys af chokolade, gør forskellen.

4.Lavazza-Magazine-Tennis-Acupwith-NeilS-img1-sx
5.Lavazza-Magazine-Tennis-Acupwith-NeilS-img2-dx

 

“Jeg er tilsynsførende for græsbanerne her, samt for de teams, der arbejder på dem”, fortæller han. “Vi sørger for, at spillerne er glade og at banerne spiller konsekvent.”

 

At få succes med disse opgaver kræver hårdt arbejde og et ufravigeligt engagement. “Vi slår græsset hver eneste dag”, siger Neil, “derefter markerer vi linjerne igen, så de er pæne og tydelige hver dag.”

 

Alt det sker inden kampene. Men arbejdet fortsætter også efter, spillerne har forladt banen. Så børster, vander og derefter dækker Neil og hans team banerne til. “Vi lægger dem til at sove om natten”, siger han. “Og så gør vi det samme den følgende dag.”

 

Det er hårdt arbejde, men resultatet er betagende. Og Neil har måske endnu et vigtigt bidrag til Wimbledon, udover hans afgørende arbejde på græsbanerne ...

“Da jeg overtog fra min forgænger i 2013”, fortæller han, “endte vi med en britisk vinder.” Andy Murrays sejr det år var den første britiske triumf i Wimbledon i 77 år.

“Måske fordi jeg startede her”, tilføjer han med et smil.   

Vi har fundet flere artikler, der måske er interessante for dig...

MAGASIN
Galleri Roland-Garros 2018

LÆS MERE
MAGASIN
Australian Open 2018

Galleri

LÆS MERE
MAGASIN
Roland-Garros 2018

Galleri

LÆS MERE
MAGASIN
Neil Stubley

A Cup With

LÆS MERE
MAGASIN
Nick Pearce

A Cup With

LÆS MERE
MAGASIN
Mathilde Chatellard

A Cup With

LÆS MERE
MAGASIN
U.S. Open 2016

Gallery

LÆS MERE
MAGASIN
U.S. Open 2017

Gallery

LÆS MERE
MAGASIN
Sandbane

Agassi's Diary

LÆS MERE
MAGASIN
Imogen Davis

A cup with

LÆS MERE