Lavazza Royal Ascot Lavazza Royal Ascot

Royal Ascot og Lavazza: deler de samme værdier

Af Lavazza Team 2-3 minutter

Det er med stolthed, at Lavazza står som officiel leverandør af kaffe til Ascot og Royal Ascot  for ottende år i træk. Den 14. juni 2022, da portene til den prestigefyldte Ascot hestevæddeløbsbane ventede på at blive åbnet, gjorde baristaer fra Lavazza sig klar til at brygge og servere vores autentiske italienske kaffe  under hele løbet, som varede fem dage.

Lavazza kunne tilbyde tilskuerne en bred menu af kaffeoplevelser, fra den klassiske  espresso til den fashionable Espresso Martini , mens de nød denne unikke begivenhed i den britiske sommer på et helt unikt sted.

Ascot hestevæddeløbsbane blev opført i 1711 af dronning Anne, som ville skabe et enestående sted til hestevæddeløb tæt på Windsor Castle.

Området med Ascot hestevæddeløbsbane dækker 179 hektar, og ud over at organisere tyve væddeløbsdage om året er stedet også vært for film- og tv-optagelser, udstillinger, konferencer, bryllupper og andre former for begivenheder.


Passion for excellence og udsøgte oplevelser i en perfekt blend

Samarbejdet mellem Ascot og Lavazza er baseret på en gensidig passion for finesse og udsøgte oplevelser. Faktisk har det gennem de sidste otte år givet en chance for at skabe en perfekt blanding mellem autentisk italiensk smag og den typiske britiske kultur, som giver alle hesteentusiaster ved Ascot mindeværdige øjeblikke.

Hele året serverer Lavazza vores autentiske, italienske kaffe ved hestevæddeløbsbanen, både ved vores permanente steder, som  Tierra Bar og restauranten Lavazza on 4 samt fra den helt nye, særlige Lavazza Martini-vogn.


Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.