TILBAGE
A cup with

Séverine Doyen

Officiel driver

 

Séverine har været den officielle driver for Roland-Garros i tre turneringer. Med en dobbelt espresso i hånden forklarer hun, at hendes arbejde giver hende mulighed for at møde nye atleter, coaches og turneringsarrangører hvert år.

 

Det betyder ikke noget, om de er kendte spillere eller unge mennesker, som spiller for første gang, for alle er forskellige. Hun siger: “Jeg tilpasser mig til den person, som jeg møder. Det handler om at vide, hvordan man lytter, og om at forstå, hvem der gerne vil snakke, og hvem der ikke vil.”

 

 

Séverines arbejde er en vigtig og altomfattende opgave, hvor alt kan ske, såsom at synge sammen med en tennisspiller og hans team under en rejse til hotellet, hvor de havde bedt hende om at ledsage dem. “Vi havde ikke lyst til at holde op, så vi kørte rundt om pladsen to gange!”

 

I dette års French Open, som nu kører på 117. år, er hun også involveret i transporten af spillere, hvilket betyder, at hun har en privilegeret position bag turneringens kulisser på verdens mest velkendte rødsandsbaner.

 

Vi har fundet flere artikler, der måske er interessante for dig...

lavazza-magazine-tennis-acupwith-articolo-SeverineDoyen-img-1-sx
lavazza-magazine-tennis-acupwith-articolo-SeverineDoyen-img-2-dx

Coffee in hand, Séverine tells us of a time when she was accompanying a famous tennis player (like a true professional, she keeps his name confidential), his fiancée and his trainer.

The atmosphere during Roland-Garros can be quite tense:  “Adrenaline is high, you can feel it.” To lighten the mood of her passengers, she turned on the radio, choosing a cheerful, positive song.

“Suddenly, we found ourselves singing together. We didn’t want to stop.”

To prolong their journey together and finish their singing performance, the quartet twice travelled the road that hugs Place de la Porte Maillot.

“I love my work,” concludes Séverine with a smile.